-
Dara
Ahoj, Daru jsem nikdy neměla moc ráda, ale s odstupem času ji mám čím dal raději.
Je v pohodě, je pěkná, sympatická, chytrá a myslím, že je i ta klasická modní ikona Česka. Cokoliv si na sebe obleče, to jí sluší! Má vkus.Prostě je v pohodě... -
dara
Myslim si ,že člověk je takovej , jakej je a co mu pánbůh nadělil.Jestliže se někomu líbí či nelibí Darinka, je to jeho věc ale nelibí se mi diskuze o ní jestli je umělá nebo ne.Pokud někdo má penez dost , a chce si zlepsit svoje tělo za své peníze, tak at to udělá a my ostatní o tom člověku nediskutujme, jako kdyby to bylo něco hroznýho. Ona taky nikomu neřiká , že ty nebo ty a nebo ty jsi hezkej , nebo ošklivej atd. Chci vam rict jednu věc. Podivej te se sami do zrcadla a premyslej te o tom , jak vypadáte a pak pomlouvej te druhý.Jestli Dara zpívat umí nebo ne, to musí posoudit její fanoušci *3* .Ale myslim si , že určitě nějaký má, jako každej jinej zpěvák *1* -
Re: dara
Naprosto s tebou souhlasím!! *5* -
Re: Re: dara
vadí ti můj názor ? -
Re: Dara Rolins je zpěvačka?
Přesně!..Dara se v nedělní superstar vozila po Madoně a přitom jí ani po ty kotníky fakt nesahá!!Nevim co si o sobě myslí..vrchol byl, když řekla že Madona neni oproti Bagárové žádná zpěvačka...No jako sorry, ale to svědčí o tom jak ty lidi co tam zpívají hodnotí (nic proti Bagárové, ale jak Madona fakt nezpívá)..ty její trapné keci tam to je moc.. *7* -
Dara je fakt uboha.Jako holcicka byla fajn,ale dal se uz nic uchvatnoho nedeje.Byla trapna jak dorazela na Madonu.Ona se s Madonou vubec nemuze srovnavat,protoze Madona je supr zpevacka a ona ji nesaha ani po kotniky.Myslim si,ze v superstar nema co delat a kdyz uz se ma o nekom rozhodovat,tak by to mel delat jo dobrej zpevak... *5* -
Re: dara
no ty ses najaka chytra *10* -
dara
Hejik nevím co tady všichni máte, je prawda, že moc dobrá zpěvačka to není, ale zpívá docela hezky to že má plastiky vám všem může bejt jedno, můžete říct kdo slavnej nemá aspon' 1 plastiku ?skoro nikdo a čím dál víc lidí i z těch finančně slabších mají plastiky nosu nebo poprsí, to je jedno *10* já si taky nechám udělat plastiku a nikdo mě nebudu proto považovat za umělinu !jste hrozně dětinštní když někoho nemáte rádi tak si to říkejte komu chcete,ale nemusíte tady všechny (aspon' fanoušky)otravovat... *13*já nevím fakt připadá mi, že jsou lidi čímdál tím blbší -
Re: Re: hr
*15* *15* -
Souhlasím, Dara je další z mnoha nudných umělých blondýnek a zpívat vážně neumí,chrotpí a skřehotá, ale někomu se prostě líbí, to už tak je! Každá celebrita má svoje fanoušky, já jím rozhodně nejsem! -
Dara Rolins je zpěvačka?
Dara Rolins je cokoli, jenom ne zpěvačka. Jediný počin, který za něco stál byly Zvonky štěstí, na kterých těží ještě dnes. Co se Superstar týče...Ištvancovou jsem taky nijak neprožíval, ale Dara by se do sboru hodila možná ještě o něco víc. Jak vidno, dneska může spolurozhodovat o kvalitách zpěváků kdokoli, kdo umí prodat svoje tělo a občas plnit stránky bulváru. Úžasné je na ní snad jen to, že se pořád dokáže udržet v povědomí veřejnosti. Tak jako zpívá ona, zpívá kdejaký absolvent JAMU, AMU a já nevím čeho ještě. Nedělejme ze slovenské poběhlice ikonu. Je to degradace lidské práce. *13* -
Re: čepice Dary
Nepokradeš! *5* -
čepice Dary
nevíte někdo náhodou kde sehnat čepici jako má Dara?viděla jsem ji na stremu při hovoru o záletech Matěje Homoly.díky -
Re: Re: Re: Re: Re: Dara:-)
Vidíš snad někde napsané, že bych ji neměl rád? Jsi pomatená. *4* -
Re: Re: Re: Re: Dara:-)
Proč???
Protože je to moje oblíbená zpěvačka a když jí nemáš rád, tak nechoď na její stránky na Osobnostech.cz *13* . -
DARA
JE VÁŽNĚ ŮŽASNÁ A NEVIM KDYBY NEBYLA V POROTĚ ČESKOSLOVENSKÉ SUPERSTAR SPOLU S PAL'EM,MARTOU NEVIM KDOBY TAM MÍSTO NICH BYL JSOU VÁŽNĚ ŮŽASNÍ *3* *14* *3* PŘEJU VŠEM HODNĚ ŠTĚSTÍ *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Dara:-)
Ty mi vidíš až do žaludku člověče! *5* -
Re: Re: Re: Re: Dara:-)
protože ju miluje *15* -
Re: Mimčo
to je její dcera Laura přece *15* *15*
..myslim teda..jóoo ale vypadá to tak je jí podobná *15* -
Re: Mimčo
Ty. *4*