-
To usuzuji na základě tvých ubohých reakcí. Víš Dara si z takových volů jako jsi ty nedělá těžkou hlavu. A jsem rád, že to má pomalu za sebou. Zajímalo by mě co jsi dokázal, že tady neustále Daru urážíš. A já se tě taky vůbec nebojím. Urážej skutečné plastikové "celebrity", třeba Justina Jedlicu, Valerii Lukyanovu, Janet Jackson, apod.
-
Tak Darinka je ti sympatická, jooo??? No, to nemáš laťku moc vysoko. *2* A jak to víš, že má ráda své fanoušky a nejde jí vypočítavě jen o to, aby byla populární? Asi je pan Rigil jasnavidný, že. *3*
A já že jsem socka s nepatrným IQ *15* *15* *15* ? A to víš zase jak, člověče? Že ti jdu na nervy tak to ti věřím, lidé s malým sebevědomím tak obvykle reagují. Ty mě na nervy nejdeš, ty mě bavíš. Jen osobně bych se s tebou setkat nechtěl, pravděpodobně by ses mi pokusil rozbít hubu a to je pod moji úroveň. *5* -
Naopak, je velmi sympatická a má ráda svoje fanoušky. A co jsi ty? Já ti to rád napíšu: ubohá socka, která ji nesahá ani po kotníky. To ty máš IQ tykve HEČ!!! Máš mindráčky, viď? *6*
Jsi tak otravný až hrůůůůůza! Pro mě je to vzor a má zajímavý styl oblékáním *15* -
To bych musel být pěkný idiot, kdybych Daře záviděl tu její plastovou postavu, o inteligenci ani nemluvě. Ona ta vaše Darinka je kravička rohaťoučká. *1* *2* *15* *3* *5*
-
Tak tomu se říká fanatizmus a nebo že by spíš úchylka? Někoho zbožňovat se mi zdá stejně nenormální jak si myslet, že Dara je charakter. *2* *3*
-
Svata prostoto!To neni nazor ale fanaticke uctivani.Kdo schvaluje nespravedlnost a keca takove nesmysly, /Jako to tech cikanech)toho fakt uprimne lituju.Dal uz se k Darine vyjadrovat nebudu,jsem rada ze slusnych a spravedlivych lidi je vic nez jejich zaslepenych zastancu!
-
Konečně někdo, kdo není na tuto zpěvačku jízlivý!!!!
-
A na co potřebuješ o ní něco vědět??? To ji můžeš zbožňovat i když nebbudeš nic, to je tvoje věc koho zbožňuješ ne?! Stačí když víš to co vědět chceš
-
Dara je moc moc moc vynikající zpěvačka, narozdíl od Rytmuse je úžasná,mám ji ráda už od mala, začala zpívat s Karlem Gottem Zvonky štěstí a teď je z ní fajn zpěvačka, která by si zasloužila nejmíň bronzového slaviíka, nevidím na ní nic špatnýho a to že chodí s Rytmusem je pouze její osobní věc, i když bych to asi já nechtěla, no prostě můj názor
-
A ty si myslíš, že to stačí? Stačí ti to k tomu, aby jsi někoho zbožňoval? A to myslíš to úplně vážně?????
-
Myslím si, že není špatná zpěvačka a má dobrej vzhled *1*
-
pro pravdu se člověk zlobí
-
Zbožňuješ Daru? Vážně? A co o ní vlastě víš? Mluvil jsi s ní někdy? A nebo si jeden z těch, kterým k zbožňování stačí jen povrchní náhled? Očividně toho k zbožňování moc nepotřebuješ.
*2* -
Bóže, mně to nezajímá... Nějaká Roteklová mne vůbec nezajímá. A mně tady nikdo nadávat nebude!!!!!! Co si to jako sakra dovolujete???? Je to můj názor. Prostě se smiřte s tím, že na Daru mám názor takový, jaký mám a já zase budu respektovat ten váš. Chci s vámi slušně jednat, ale vy mi prostě nedáváte jinou možnost, než taky s vámi jednat neslušným způsobem!! Já zase vám budu říkat, že jste zfanatizovaní proti Daře a Rytmusovi, a to nejen kvůli nějakým autonehodám, ale taky, že jsou cikáni a mají plastiku obličeje, apod. To se mi vůbec nelíbí, protože to je projev xenofóbie a rasismu. Tohle na vás ostře kritizuji! Opravdu to nemám rád, taková jednání.
Respektuji váš názor na Dařinu autonehodu a vy respektujte ten můj prosím, předem vám za to děkuji. -
Můžeš mi prosím tě vysvětlit, co ta paní udělala špatně, že jí říkáš babka a ještě jsi proti ní? Uvědom si laskavě, jak by ti bylo, kdyby ti Darina přejela někoho z rodiny. Mávnul bys nad tím rukou nebo bys to hnal k soudu? Kdybys to hnal k soudu, tak jak by ti bylo, kdyby o tobě všichni říkali, že chceš jen peníze? A jestli odepíšeš, že tě to nezajímá, protože ti Darina nikoho nezabila, tak seš jen hnusnej,bezcitnej sobec. Je mi z tebe vážně zle i ze všech jejích fanoušků, který z ní dělají ubohou chudinku. Jedinej chudák je ta paní!!!
-
My tady tu paní obhajujeme, protože je v právu. Kdyby to bylo naopak - kdyby paní Roteklová přejela Darině Rytmuse, to byste se tady všichni posr...i viď?
-
Už se s vámi nehodlám dohadovat, zastávejte se tý babky, ale já to už nehodlám komentovat, je to jenom ztráta času a Daru zbožňujii a to mi nikdo nevezme... Sbohem
-
To třeba na paní Deaně Jakubiskové bylo vidět, jak ji ta nehoda zlomila. To byla úplně jiná lítost než u Dariny!!!!!
-
Jako hyena se tady prezentuješ jenom ty tím, že Darině schvaluješ ten její arogantní postoj, který k celé té záležitosti má!!! Taky si myslím, že té paní jsou peníze ukradené, manžela jí nic nevrátí a do televize sama říkala, že Darině vězení nepřála, ale že prostě chtěla jen spravedlnost a na tomhle případě je krásně vidět, že VIP můžou fakt všechno a obyčejný člověk s příjmem 12000 Kč je na úrovni dobytka, který nemá žádnou cenu a spravedlnost si zaplatit nemůže tak jako tihle zazobanci. Taky jsem tu kauzu sledovala, paní Roteklová byla u soudu nešťastná, bylo jí to vidět na očích, že je z toho vyřízená a tahle VIP madam celou dobu měla nepřítomný výraz v obličeji, žádný náznak soucitu. Na očích se pozná, kdo tu lítost myslí upřímně a kdo ne!!!!!
-
Pane boze ,prober se!Te pani nejaky smradlavy prachy manzela nevrati a navic ja tuto kauzu sleduju od pocatku a nikde jsem neslysela pani Roteklovou,ze by chtely Darinu odrbat o penize.Ta pani ma myslim jine myslenky.Vis tady jde jenom o princip a pristup.Kazdemu z nas se muze stat nehoda ale clovek se ktomu musi umet postavit.Jasne ze ze zacatku je kazdy v soku a zmatkuje ale Darina uz mela dost casu nemyslis?A myslim ze uprimna omluva a vysvetleni by Darinu postavilo do uplne jineho svetla.Ale kde nic neni......