-
Na to že má plastiku nosu ho má hrozný *1*
-
-
Připadá mi jako nos princezny Bosany z Tří veteránů, jak už se jí zastavil těsně před obličejem. Taková bambule místo normálního zakončení. Ale Bosana byla kousek...
-
-
Rigile, z tebe je mi vážně zle!! Ty zřejmě taky nemáš žádný svědomí, stejně jako Rolincová, jinak bys tady nepsal takový zrůdnosti. Chápu,Darinu obdivuješ a dotklo se tě (stejně jako spousty dalších fanoušků), že tvoje oblíbená zpěvačka byla dohnána před soud, ale uvědom si laskavě, že ona je taky jen člověk a ne bohyně, tudíž se na ní spravedlnost taky vztahuje jako na kohokoliv jiného. Nechápu, proč by měla mít úlevy jen proto, že je VIP. A že se to vám fanouškům nelíbí? To je vcelku váš problém.
-
Když někdo zabije člověka z nedbalosti(nespekuluji ani o tom jestli je po flámu a s ňákým promile v krvi)- může se stát, tak dle našeho právního řádu by měl být potrestán a to řádně, pokud je to prachatej křivák a penězi podmaže vše v průběhu šetření činu, tak je to neskutečný darebák a ač nejsem pomstychtivý, tak takovému darebáku přeju, aby někoho z jeho rodiny převálcoval třebas Mr. Janoušek a ještě se mu poškleboval! *5*
-
Slovenská hnědooká blondýna?Takových tu chodí,i trochu víc opálených.....
-
Jo, taky souhlasím. Po pravdě řečeno ji už nemůžu ani vidět. Ale ono na každého jednou dojde, dříve nebo později, ale jistě dojde.
-
Umělecká přezdívka nenahradí talent.všichni soutěžijící jsou stokrát lepší než ty.
-
Darinka
Darinko jsi úžasná a já Ti strašně moc fandím!Jsem ráda,že jsem měla možnost poznat,že byť jsi známá osobnost,jsi fajn a dokážeš odepsat obyčejnému človíčkovi na obyčejnou sms a dokonce i zavolat.Je to sice už dávno,ale i tak na to vzpomínám a lituji toho,že už na Tebe nemám kontakt.Každopádně Ti chci dodatečně popřát k narozeni miminka..ať Ti Laura dělá jen a jen radost!!papa a pusu...tvá L. -
Supr baba....
Dara je zpěvačka s velkým Z...Party DJ to je píseň,která se mi snad nikdy neomrzí...Jen tak dál...Držím palečky ve světě.. *3* *3* *3* -
Svata prostoto!To neni nazor ale fanaticke uctivani.Kdo schvaluje nespravedlnost a keca takove nesmysly, /Jako to tech cikanech)toho fakt uprimne lituju.Dal uz se k Darine vyjadrovat nebudu,jsem rada ze slusnych a spravedlivych lidi je vic nez jejich zaslepenych zastancu!
-
ahojky
je proste supr holka mám jí mocinky ráda
darinko napušeš mi na meil srdicko-jessi@seznam.cz dekuju *4* *4* *4* *4* -
-
Re: ahojky
co by ti tam jako měla napsat? *15* *15* *8*
-