Přejít na výpis diskuzí

Dara Rolins

OSOBNOST 31.12.2006 
465 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DARINKO JSEM S TEBOU...

Dárinko,
    jsme tady na Moravě s Tebou!!!
    Jiří
    *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • bela155

Podpora...

Pokud chcete Daře vyjádřit podporu, zapište se sem do fanklubu http://darinkarolins.blog.cz/1007/fanklub-dary-rolins
    Budu moc ráda *4*
  • Podpora pro Daru

Chcete vyjádřit Daře podporu na FB: http://www.facebook.com/groups/edit .php?edit_members&gid=1146322252556 62#!/group.php?gid=114632225255662& ref=mf
    • Re: Podpora pro Daru

Jasně! A ještě taky tady: http://www.facebook.com/?ref=logo#! /pages/Afera-Dara-Rolins-Stojime-za -tebou/134612296570675?ref=ts
      DÍK Y VŠEM CO DARU PODPORUJÍ!!!
  • Nelutujem ju!

Vobec ju nelutujem...neviem ako by bolo vam keby vam zomrel blizky clovek v rodine..Ja som mala tiež nehodu a bola som nevina,ale tym padom že osoba ktora ma zrazila zarabala velke peniaze tak vinu uznali mne...a tak to dopadne aj S Darinou!!!
    • nechápu,proč je tu -534 hlasů máš pravdu! je to P Í Č A a akorát zkurvila rodinnej život!čúza
      vyjebaná.No jo,blondýnka :ppp toho jejího fakana bych střískala...
    • Re: Nelutujem ju!

taky jsem měl nehodu viník byl též bohatý a byl odsouzen.
    • bela155

Re: Nelutujem ju!

Jenže ona je nevinná! A ještě k tomu jí rodina zemřelého vydírá, prej nadoživotí do basy nebo smrt!!!Copak ti připadá normální když někomu zemře blízký člověk a hned se jde předvádět do televize, dělá rozhovory do novin a dělá ze sebe chudinku!!!Darinka za to nemůže!!!!!Já jsem na její straně a vždycky budu!!!
      • stašně s tebou souhlasím *3*
      • A ty jsi byla svědkem té nehody,že si tak sebejistě píšeš,že je nevinná? :) Já myslim,že ne.Tak si tu nehraj na soudce a nezastávej se ničeho o čem nic nevíš,tak jako každej z nás.I taková hvězda chybovat může.
      • Re: Re: Nelutujem ju!

...PŘESNĚ TAK !DÁRA SE V TÉTO SITUACI CHOVÁ VELMI DOBŘE !!!O PROTISTRANĚ SE TO NEDÁ ŘÍCT !!! G.
        *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *5*
  • Všem Dařiným fanouškům

Ahoj! Založila jsem si blog o Daře. Tak se kdyžtak koukněte a přihlašte se do fanklubu. Budu moc ráda.
    Jo a adresa je www.darinkarolins.blog.cz
    Díky, Bela

Darinko, drž se, musíš to zvládnout!!! Držíme Ti palce! *4*
    • děkuji ti moc že si tzen blog založila *3*
  • Peníze

Dnes jsem si přečetla ve starším AHA, že vdova po zemřelém prohlásila, že zrovna když muž zemřel zůstala bez koruny.Přijde mi, že si připravuje pole, aby mohla Daru vydírat.Je to fakt strašné.Dari drž se!!Nikdo ti nedrží palce jako naše rodina.
    • Re: Peníze

No to je jasný, že chtějí jen peníze. Nemají na to právo Daru vydírat a pokud to budou dělat tak to jsou ty největší hyeny na světě! A navíc ji chtěli zavřít na doživotí do basy, krávy jedny hnusný. Je mi z nich nanic. *10*
      Darčo, to zvládneš! Držíme Ti palce!!! *3*
  • Darinko, jsi nej!

Milá Darinko, vím že to teď musí být strašné... Je mi Tě strašně líto.Bohužel se takové věci stávají a nedá se s tím nic dělat. Prosím Tě hlavně buď silná a pokus se s tím vyrovnat i když je to těžké... Věř, že všechno bude zase dobré. Jsem na tvojí straně a vždycky budu. Jsi pro mě navždycky nej zpěvačka!! *4*
  • DRŽÍM PALCE...

DÁRINKO,
    DRŽÍM VÁM PALCE! JSTE VE VELMI TĚŽKÉ SITUACI A OBDIVUJI VÁS , JAK TOTO STRAŠNÉ OBDOBÍ ZVLÁDATE !
    JIŘÍ
    *5*
  • diggz

Ach jo...

Teda, to mě fakt udivuje. Ona sejme chlapa na silnici, ale všichni litujou jí. Má to nějakej smysl?
    • Je to prostě D Ě V K A neřeš to :) zabila bych jí
    • Re: Ach jo...

Dara je nevinná! Ten chlap jí vlítnul pod auto a teď jí za to vydírá jeho blbá rodina, která z toho má nejspíš radost že dostanou peníze, žejo a že se z toho chudák málem zhroutila, to je jim jedno. A ty dcery jsou hnusný krávy, co jim to pomůže když zavřou nevinýho člověka? Nemají právo na to ji takhle vydírat!!!
      *10* *13*
      • Re: Re: Ach jo...

je hezké že podporuješ Daru ale ta tvoje vulgárnost vůči druhé straně je hodna ichtyla.
        • Re: Re: Re: Ach jo...

To máš teda pravdu těmi svými vulgárními výroky Bella Darině dělá jen ostudu.Jde to vyjádřit slušně ale to ona patrně neumí.její slovník je smrdutá stoka ani bych nevěřil že to píše žena.
    • nikynka17

Re: Ach jo...

j má tak jako já vím zabila jim manžela,otce ale nemusí jí vydírat prostě ona je nevinná je to chyba i toho chlapa jako já jsem na její straně ne ta tý zkurvený straně tý rodiny chtějí jí jnom vydírat a chtěj po ní 10 mili. korun *16* *8* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
      • martinzachjenej

Re: Re: Ach jo...

NECHTĚJ NIC,VYMYSLEL SI TO BLESK !!!
        • Re: Re: Re: Ach jo...

NO TO BY BYLO PĚKNÉ , KDYBY NECHTĚLI NIC ! ČAS,ALE UKÁŽE, JAKÁ JE REALITA !!!
          *13* *13* *13* *5*
  • Držím palce

Milá Darinko.Zlé věci se nám Bohu žel stávají a dějí.Buď prosím silná.Vyplač se,proklínej třeba tu strašnou chvíli, jen prosím věř, že vše špatné pomine!!!!
    Moc na tebe myslím, chápu jak Ti je, a je mi to hluboce líto maličká. Jen prosím
    myslí nepropadej zoufalství.Máš dítě a báječného muže.Maličká prosím buď silná.
    Ano je to tragédie, změnilo to životy všech zainteresovaných, ale bojuj.Jsi báječná ženská,bojuj a hlavně věř, že vše se uklidní a urovná.S láskou Anna1305 *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit