-
další zprávy...
..pro ty co tvrdili,že byl motocylista opilý-nebyl !!! Dnes to potvrdili ve zprávách,stejně jako to že Rolins překročila povolenou rychlost !!!!! *8* -
DRŽÍM PALCE...
DARINKO,
DRŽÍM TI PALCE !!! GEORGE
PS-ODSUZOVAT DOPŘEDU JE ŠPATNÁ VLASTNOST !!! *9* *9* *9* -
-
Re: DRŽÍM PALCE...
nikdo neodsuzuje dopředu ! To není její první nehoda !!! *8* *8* -
-
Re: Re: DRŽÍM PALCE...
doufejme že k dalším nehodám už ale nedostane příležitost !!! *8* *8* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: DRŽÍM PALCE...
f nebo vc apod. jak se dál ještě podepisuješ už nevím , ale jedno vím jistě, že ta tvá škodolibá radost z neštěstí druhých se ti v životě jednou dost krutě vymstí!Boží mlýny melou pomalu a jistě...
*9* *9* *9* *8* *10* *8* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: DRŽÍM PALCE...
přesně tak.........spíš si myslím, že už se vymstilo, proto tak ubližuje jiným.....
-
-
-
-
-
POZDRAVY
DARINKO,
POSÍLÁM VÁM MNOHO POZDRAVŮ Z SEV.MORAVY.VŠICHNI FANDOVÉ ŘÍKAME TADY JEDNO: DARA JE NÁDHERNÁ !!! *1* *3* *3* *14* *15* *14* *3* *3* *1* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *15* *14* *15* *3* *1* -
ja ho mam
vsichni tady chcete od Darinky podpis...uz ho mate?ja jo a dala mi ho osobne kdyz byla 21.11.v Karvine a objala jsme ji..tohle neni chvala jo?ja jen tak jsem proste stastna a rikam to vsude...hiihi *9* -
jsi nejlepsi
Darinka je nejlepsi na svete...Darinko jsem tvoje nejvetsi fanynka..a budu navzdy *14* *14* *4* *4* -
No .. No ..
Není špatná *15* Ale nejsem fanda, ale jinak hlas špatnej nemá, písničky občas taky super, takže .... *4* -
dara je sexy :)
dara je nejvíc sexy co může být a kdo se mnou nesouhlasí tak je to jeho věc *3* -
dara je nej
dara má styl a krásný hlas. je boží !! *3* -
-
Re: dara je nej
Naprosto souhlasím, ta holka baví, je vždy dokonalá, umí jednat s novináři. Je to kapacita, celebrita na úrovni! *4*
-
-
dara je nej
dara má styl a krásný hlas. je boží !! *3* -
super
Dara je super :-)