Přejít na výpis diskuzí

David Boreanaz

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • david

Já jsem slyšela že má něco s Emily Deschanel!!!!!!!!Já bych se nedivila *14* *14* *1*
  • Re: David+Sarah love

hele mysli si ze kdyby se se sarah by ona s ním nekde setkali tak to neudrzí a zasukaj si pekne spolu..podle me do sebe porááát valý!!! uz sem ceta mega clánku ze tet sou spolu a podvádí svého manzela/ a manzelku... a jako abych rekla tak já tomu jako verima to dost.. *13* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • katka.h.

Re: Re: David+Sarah love

Ale já jsem o tom taky slyšela, že prý je někdo viděl spolu v nějaké restouraci !!! *16*
  • meredith12

Re: David+Sarah love

ved david ma manzelku ty debil *3* *3* *3*
  • Re: Re: ale no tak

treba umres driv *4*
  • David+Sarah love

Měl neco se sarah michelle gellar .. podle me se porát milují ... ale je tam nakej hácek... *7* *7* *7* *7*
  • meredith12

sexiiii

tak tot je dalsi moj milacik je sexia krasny a jeho flirtovanie je tiez sexi *14* *15* *5* *14*
  • Re:

hej lidi kdyz jsme ho poprwe uwidela tak jsem wedela ,ze je to ten nejkraaasnejsi chpal co muze byt,ale stejne se mi nejwic lidi w serialu Buffy,premozitelak upiru.....wtech Sberatelech kosti uz moc ne,ale stejne je to kus chlapa *14* *14* *14* *14*
  • tanusha84

Fesak

To je fesak ako sa patri. *14*
  • angel

je tak sladkej já by jsem si chtěla zahrát ve filmu buffy přemožitelka upírů kde by jsem byla já místo buffy nemusím ale zrovna umět bojovat ale chtěla by jsem zažít ten polibek od něj s ním chci chodit je tak SSSSSSSSEEEEEEEEXXXXXXXXXIIIIIIII *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • love

každej herec nemá takové charizma jako on... je prostě nádherný, ten jeho pohled mě vždycky dostává do kolen :) co dodat
  • katka.h.

Sexiiiiii !!

David Boreanaz je ten nejkrásnější sexi chlap na světě! On je prostě božskej!!!!!!!!!!! *4* A v Buffy předvedl ten nejlepší hereckej výkon!! Doufám že už budou dávat seriál Angel protože se na něj nejvíc těším!!! *15* David je prostě k nakousnutí!!! *14* *14*
  • Davídek

Slovo krásný je slabé slovo *14* strašně moc moc moc nádherný *14* *14* *14* *14* škoda že je mu 39 *3* jinak ve filmu bafy přemožitelka upírů nejlepší na swjetě *14* *14* *14* Angel *8*
  • janeinka

Boothek

Je to proste sexy chlapek co umi skvěle hrát *14* sem z nej na vetvi *15*
  • Re: ale no tak

no to je no ... *14* dívam se všude možně na jeho životopisi a na jeho školy kam šel abych ho pak následovala .. aj mi docela de tak doufam *15* ale jediný co mi natom vadí ... že at se děje co se děje to bde pro mě těžký až bude umírat kéééžby to byl vážně upír a nikdy nezemřel *13* *4* *7* asi pujdu na jeho pohřeb ...ale to tedka hodímm za hlavu rači a budu se dál kochat jeho krásou atd... *14* *14*
  • ale no tak

Strasne me fascinuje, jak vsichni mluvej o jeho vzhedu a jak skvely je jako Angel, Booth, ci ve Valentine nebo ve Vrane a Lucy. o ze je vzhedove dokonalej a k sezrani vi kazda, ktera kdy videla jeho fotku, to zde je uzasnej herec vedi vsichni kdo ho videli v necem hrat, ale to ze je naprosto nedostupnej si pripousti malo ktera z nas. Ale priznejme si, ze navzdy zustane v nasich srdcich a pameti at se deje co se deje. o kdyz neprosto nedostupny pro kteroukoliv z nas. Proste bezkonkurencni idol *14*
  • Re: Davidek

a tohle ti nekdo veri????
  • Je nej!

zbožnuju ho!
  • je proste naj

rozhodla som sa ze sa zaradim do jeho fanklubu petoze je to skvely herec a navyse aj sympatak a ma super telo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • David

ahojky lidičky, neznáte nějaké pěkné stránky, kde by bylo spousta foteček a zajímavostí o "D", moc se mi líbil v Kostech, jako upír Angel k sežrání a v hororu Valentine taky nebyl špatný,pak měl malý štěk ve filmu Všichni randí s Lucy (nebo tak nějak), ale nikde jinde jsem ho neviděla. Znáte někdo nějaký pěkný film s ním? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit