Přejít na výpis diskuzí

David Boreanaz

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anulka123

aangeel:-*

angle prostě the BEST:-*:-*nejkráásnější, nejsladšíí:-*nejúúžasněějš í:-*
  • angel.up

buffi enžl laska vitězi

mam moc rad buffi enžl jeto moc nad herna laska ajlafju laska vitězi ajlafju laska vitězi laska vitězi *4* *4*
  • thomy4

angel

doufám že natočí i 6 sérii angela
  • larka

angel

Angel je úplně úžasnej.....a ten jeho pohled! *14* *14* *14* *14*
  • fajn seriálek

buffy přemožitelka upírů je fakt fajn a ten david je k nakousnutí,jen kdyby to šlo *3* ,ale hlavně se mi líbí,že při něm alespon uteču od reality a práce a mám klid sama pro sebe a kochat se seriálem,neříkám,že ho musí mít rádi všichni,protože to píšu,ale je to jen můj názor *4* *3* *
  • Re: náávrh:-*

to neni vůbec špatnej nápad *1*
  • stepik

on je ten nejhezci chlep ktereho znam a kdyz koukam na bufy tak na ni tak zarlim on je vazne sexy a hlavne v angelovi je proste neumim to popsat na nej nikdo nema skoda ze neni v cesku nejradsi bych vlezla do televize a na miste znasilnila a ta jeho postava miluju ho a zeru *4* *14*
  • největši fanynka davida boreanze

no on je tak sladkej nejhezčí chlap na světě ti češi jsou tak mizerný ale ti američani apod.jso skvělý ale hlavně sexy. *4* jáho tak miluju já se koukám jaždy den na jeho seriály on je tak božíííííííí. *4* *14* *14* *8*
  • davidek:-*

davidek plostě nej chlap na světě upe ňuník,zlatíčko...upe k sežrání...miluji...lafuji.....up e blázen do něho....nádherný..zavidím jeho ženě a všem herečkám které s ním hrály..... *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* cu HOOOOOOO a MOOOOOOOOC!!!!!!!!!
  • anulka123

.......

Hey to jsem tady jediná...-(jde vidět jak máte Davida teda ráádi..fakt..
  • angel.and.connor

Re: Buffy

To jo,ale nemam ráda Buffy *13* *1*
  • atsbts

Buffy

V Buffy je David fakt very sexy.
    To je kus!!!!!!!! *14*
  • atsbts

Buffy

V Bufy je David fakt very sexy.
    To je kus!!!!!!!! *14*
  • anulka123

116

David je až na 116 místě...:-(to je blbý..:-(jako..na to že je to takowej milááček..:-(
  • anulka123

náávrh:-*

Ahoojík holky..já mám takowej menší náávrh..vím že David je hodně oblííbenej herc a že ho má spousta holek jako my ráádo:-*si myslím, že by si zasloužil vííc příspěvků, fotek, tapet novinek a hlavně diskuzí...měli bysme Davdia dostat aspon do žebřííšku Top 10 osobností..on si to zaslouží..mohli bychom se tady třeba každej večer sejít..a přiidávat společně fotky, povídat si..atd..:-)já myslím že by to bylo super..:-)a bylo by to hlavně kvůůli Daviidoviiii:-*:-*
  • krásnej

nejlepší film opravdu je můj idol. jeho agentura znám všechny:fred-ilirie,spike,angel,gu n,vesly *14* *3* *14*
  • úžasně krásnej

Angel je prostě.... ani to nedokážu říct jak je super,sexy a jaký má svaly . Jsem jeho největší faninka nenechala jsem si ujít jedinou epizodu *14* *4* *14* *14* a na jeho novej film se dívám taky. Doufám že se mu bude takhle dařit v kariéře dále. *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Love

souhlasím je upe božský *14*
  • Re: Božský Angel

Tak to si pis ze takových faninek je víc např já,on je vážně sseexxyyyyy. Mám stahnutých strasně mocinko obrázků a porát na něj myslííííííím *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nemůzu si pomoct. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • Love

Nejlepší na světě *4* já ho prostě žeru je roztomilej a skvělej jak v Angelovi, Buffy tak hlavně i ve Sběratelích kostí jako SEXY Boothíček *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší