-
davidek
David je hrozne hezkej primo bozkej chlap a ty co nesouhlasej sou uplne blbej!!!Sice neni nejmladsi ale je nej nej nej nej nejhezci herec v celem celickem vesmiru!!!!!! MILUJI TĚ *14* *14* *4* *14* *14* *14* *4* ANDILKU -
Sqělej
On je upa nejlepčí ze včech....je suprovej herec...a celkově je uplně náádhernej prostě DOKONALEJ!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: užasnej
přesněěěě......V Angelovi je vážně skvělí obsazení všech rolí....všichni sou tam nadherny a užasny..teda kromě Guna toho moc nemuusim ale jinak best seriáál!! *14* -
:-*:-*David:-*:-*
David jeee fakt boožíí herec...:-*seriál Angel se mu fakt povedlll:-*faktt hezkkkkej:-*můůůůck:-* -
Re: Re: Re: Re: užasnej
Oba sou úžasní.. :) ten seriál prostě žerůů.. líběj se mi tam skoro všichni.. Angel, Spike, Wesley, Gun... a taky Connor! Furt musim čumět na jejich fotky.. :D *14* *15* *4* -
David Boreanaz se tajně schází se Sarah Michelle Gellar
Magazín X17onnline ( o kterým mohu říci, že jedním z mála magazýnů, které píší pravdyvé články) vydal dne 17.7.2010 zpávu, že David Boreanaz se stále schází s herečkou Sarah Michelle Gellar. Časopis momentálně jedná s osobou, (která tuto zprávu uvedla magazinu) o koupy tajných fotek Davida a Sarah, kteří spolu byli nedávno načapáni. Zbývá už jen čekat. -
5andilku
Je krasny je proste buch *4* -
Re: Re: Re: užasnej
tim myslim Angela ne Spika ale ten by v tom jednom díle taky uuužasnej!!! *14* *14* -
Re: Re: užasnej
přesněěě......spike byl užasnej..ale mě se víc líbil v 1 a 2 seriii kde je uplně nadhernej..je tam nejmladši.....a je tam božííí... *14* *14* má užasny břícho!!!!! *14* ...on je celej užasnej žeruuu ho! *14* *14* -
Re: užasnej
jjj v anglině je to lepší ten jeho hlas a to všechno...ale nej byla pátá řada,kdy tam byl i Spike(James Marsters) -
Re: WOW!!!
vypada sice jako stene ale ja bych ho nebrala *13* -
HOLKY
HOLKY JE TO TEN NEJHEZČÍ CHLAP KTERÉHO SI ŽENA MUŽE PŘÁT JE TAK SEXI JEN ČEKÁM AŽ V TV. BUDOU DÁVAT ZASE NĚJAKÝ SERYAL NEBO FILM S DAVIDEM - KDYŽ ZROVNA NEJSEM NA POČÍTAČI . DOUFAM ŽE TAKOVÉHO MUŽE TAKÉ NEKDY POTKÁM *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* -
JE BOŽÍ
JÁ HO SNAD MILUJU ON MÁ TAK KRÁSNÍ OBLYČEJ A NEJEN OBLYČEJ ALE MÁ I KRÁSNOU DUŠI ALE I POSTAVU JE TAK KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSSSSSS SNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJ JJJJJJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* JE PROSTĚ BOMBOVEJJJJJ - BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍ -
JE BOŽÍ
ON JE PROSTĚ BOŽÍ JE KRÁSNEJ JETO TEN NEJ KRÁSNĚJŠÍ MUŽ POD SLUNCEM *14* A JÁ JSEM JEHO FANINKA A ON JE MUJ IDOL A VŽDI BUDE A V MÉM SRDCI NA 1 MÍSTĚ . *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *8* *8* -
Re: sexy!!
Přesně tak já žeru jeho břicho...ooo bože!! *14* *14* *1* -
sexy!!
To je ten nejhzčí chlapák na světě..úplně ho miluju...to jeho tělo no prostě bych ho měla nejradši pro sebe..SEXY Kocourek!!!:-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
užasnej
Ježiši holky on je tak užasnej..hned jak sem viděla první díl angela už sem na to musela koukat furt..a musim vám říct že je to 100x lepší v anglině asi jako všechno no...ale jako angel je uplne totalne k sezrani..božinku....prostě best!!! *14* *14* *14* -
ahoj prosim nevite ve kterem dilu ženaty se zavazky se david objevil diky moc *3* -
Re: dvd
Asi takhle Angela tu nikde neseženeš já už jsem to taky skoušela skoro všude a prostě nic.Jedině na internetu tam mají komlet a ten je fakt pěkně udělanaj ale drahej v Americe.Dokonce prodávají malé figurky Angel-Spika-Buffy-ILLYRIE.
V čr namají ani blbou knihu. *16* *4* -
Re: :-D
je to proste boréééc!!!
:D ;) :)