Přejít na výpis diskuzí

David Boreanaz

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ei123

B-day

Vše nejlepší. *3*
  • ahojky jak semaš odepiš moc se mi libíš pozdrauj v šechny herce z buffy přemožitelka upíru odepiš dajka jo a chodil si se sarah michelle gellar jo avšechno nejlepši k narozeninam maš hezky vlasy
  • ...

všechno nejlepší...:-) *14* *14*
  • boreanaz

ahoj, nevite jak se cte to jeho prijmeni - Boreanaz? diky
    • Dejvid Borijanas tak nak neumim to napsat anglicky kdyz tak se podivej na tadyten trailer http://www.youtube.com/watch?v=Xxw1zidPy9o&NR=1 a jeho meno reknou v 01:08 min. Doufam ze sem ti pomohla :D
      • Dekuji ti moc, vzdycky jsem premyslela jak to cist a i kdyz umim anglicky, bylo mi receno, ze anglicky se to necte.. ale poslechla jsem si trailer. diky :-)
  • D

To je takovy koren áááá *14* *14*
  • Angel

Ahojky všichni, co to právě čtete...koukejte sem taky napsat, poněvač takovej krásnej kluk *14* si nezaslouží být bez obdivu...!!!! *10* Já Davida prostě žeru,*14* je tak sladkej...hlavně v Buffy! Oba se k sobě prostě hodí.....tím myslím Buffy a Angela.... *4* Takže koukejte psát..... *13*
  • Andílek..

Jako ja ho ulně miluju ty jeho očička atak..škoda že nezustanou spolu..ja byt buffy tak to nepřežiju..... *9* -------------------------------------------------- -----------------------škoda ale že prostě se k němu nikdy nedostanem... *9* ..............stejně ho miluju!!!!!!! *14*
  • NIKDY

Nebudu se rozplazovat o tom, jak je Boreanaz hezkej, sice je, a moc, ale nechci být trapná, mě stačí, že vím svoje. *7*
  • Angel/Anděl

Je božskej nedivím se že ve filmu Buffy přemožitelka upírů dostal jméno Angel /Anďel MILÁČEK Můj
  • Miláček

Tak tenhle kluk snad nikdy neomrzí.... *3* je neskvělejší na celém světě(teda jen v šoubiznisu) *14* Je to prostě kus chlapa s velkým CH *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit