Přejít na výpis diskuzí

David Boreanaz

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • booth
    mamtěmocrad sceleo srce mamtěmocrad přejuti hodně laski štesti mamtěmocrad ajalfju david boreanz pravoulaskusempotkals buffi angelem jejichlaska je krasna čistajako duše anděla mamtěmocrad to nejkrasnějši laski mamtěmocrad jejichlaska je věčna moc krasna jejichlaskaje pravaa navěki upir se zamiluje dobuffi
    • angel angelus booth
    • všechno nejleši muj hrdino idole mam tě mocrad simuj oblibeni herec *14*
  • Prostě nejsladší!!!

je to mocinky náááááááááááááádddddd dddddhernej upírek *14* *14* ach jo...já bch taky chtěla být Buffy.....a nebo si s ním zahrát alespon ve sběratelích kostí:( *14* je prostě ůůůůžasnekja k sežrání!!! *14*
    • největši fanynka davida boreanze

no on je tak sladkej nejhezčí chlap na světě ti češi jsou tak mizerný ale ti američani apod.jso skvělý ale hlavně sexy. *4* jáho tak miluju já se koukám jaždy den na jeho seriály on je tak božíííííííí. *4* *14* *14* *8*
  • I Love David

David Boreanaz je ten NejNejNejkrásnější a Nejúžasnější člověk na světě, je to opravdu krásný chlap...a ty jeho svaly, hmm!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Boreanaz

Ahoj, nevíte někdo, jak se vyslovuje jeho příjmení? Napadá mě "borenaz", ale nevim, no...
    • Re: Boreanaz

ahoj, zní to jako ,,Borianaz" *3*
  • Happy B-Day *14* *3*
  • David

ahojky lidičky, neznáte nějaké pěkné stránky, kde by bylo spousta foteček a zajímavostí o "D", moc se mi líbil v Kostech, jako upír Angel k sežrání a v hororu Valentine taky nebyl špatný,pak měl malý štěk ve filmu Všichni randí s Lucy (nebo tak nějak), ale nikde jinde jsem ho neviděla. Znáte někdo nějaký pěkný film s ním? *14*
  • ale no tak

Strasne me fascinuje, jak vsichni mluvej o jeho vzhedu a jak skvely je jako Angel, Booth, ci ve Valentine nebo ve Vrane a Lucy. o ze je vzhedove dokonalej a k sezrani vi kazda, ktera kdy videla jeho fotku, to zde je uzasnej herec vedi vsichni kdo ho videli v necem hrat, ale to ze je naprosto nedostupnej si pripousti malo ktera z nas. Ale priznejme si, ze navzdy zustane v nasich srdcich a pameti at se deje co se deje. o kdyz neprosto nedostupny pro kteroukoliv z nas. Proste bezkonkurencni idol *14*
    • Re: ale no tak

no to je no ... *14* dívam se všude možně na jeho životopisi a na jeho školy kam šel abych ho pak následovala .. aj mi docela de tak doufam *15* ale jediný co mi natom vadí ... že at se děje co se děje to bde pro mě těžký až bude umírat kéééžby to byl vážně upír a nikdy nezemřel *13* *4* *7* asi pujdu na jeho pohřeb ...ale to tedka hodímm za hlavu rači a budu se dál kochat jeho krásou atd... *14* *14*
      • Re: Re: ale no tak

treba umres driv *4*
  • Happy brithday to you .
    David Boreanaz patří k mím nej. 10 hercům.
    Nejlíp hraje v Angelovi,v Buffy a ve zběratelých kostí.
  • David+Sarah love

Měl neco se sarah michelle gellar .. podle me se porát milují ... ale je tam nakej hácek... *7* *7* *7* *7*
    • Re: David+Sarah love

hele mysli si ze kdyby se se sarah by ona s ním nekde setkali tak to neudrzí a zasukaj si pekne spolu..podle me do sebe porááát valý!!! uz sem ceta mega clánku ze tet sou spolu a podvádí svého manzela/ a manzelku... a jako abych rekla tak já tomu jako verima to dost.. *13* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
      • nicollett

Re: Re: David+Sarah love

nj nejlepší je číst bulváry a věřit každý kachně jak v časopisech tak na netu, co?

Podle mě jak sarah tak David nemaj důvod podvádět svý protějšky. POroč jako. David má ted mesíční holčičku s Manželkou a Sarah zachvilku porodí miminko svému manželovi tak proč by své manžely/ky podváděli.
    • meredith12

Re: David+Sarah love

ved david ma manzelku ty debil *3* *3* *3*
      • katka.h.

Re: Re: David+Sarah love

Ale já jsem o tom taky slyšela, že prý je někdo viděl spolu v nějaké restouraci !!! *16*
        • meredith12

Re: Re: Re: David+Sarah love

no doriti to ma sere
  • juve

Je to pravda?

Je pravda, že má poměr se Sarah Michelle Gellar??? To by bylo super, vždycky jsem si přál, aby spolu měli vztah i mimo kameru.
    • nicollett

Re: Je to pravda?

NENÍ!!!!!!!!!!!!

Tyhle spekulace byli v dobe kdy se točila 1-3 séroie Buffy a kdy se David rozváděl se svou první manželkou. Tak se vedly spekulace o tom že za rozvod může Sarah.

v Téhle době je Sarah štastně vdaná za Freddieho a čekají miminko, které přijde brzy na svět a Davidovi minulý měsíc manželka porodila druhého potomka.
    • citronek31

Re: Je to pravda?

jojo to mas pravdu,mluvis mi z duse:D
      • meredith12

Re: Re: Je to pravda?

lepsie keby mal nieco s emily deschanel oni s ak sebe tak hodia

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit