-
re
je to ten nej sssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxxxyyyy yyyyyyyyyyyyyyy upir ktereho sem kdy videla je to proste kus chlapa *14* -
David Boreanaz má skvělý herecký talent umí být vtipný,zajímavý ale i zlý *2* Taky mi hodně připomíná naší hokejovou legendu Jaromíra Jágra jsou si dost podobní a myslím si že David Boreanaz miluje hokej *3*
-
česko
hele nevite jestli david umi česky ma totiž česke pretky -
-
Re: česko
ne jeho máma je slovenka. -
Re: česko
ano má české a italské předky, ale italsky mluiví minimálně a česky vůbec.
-
-
on?
on?...nejvíts krásnej roztomilej a tak......však to znáte..xD.....ve sběratelech kostíí je upe nejvic sexystickej xD....hodil by se k emily deschanel..upe moc jim to spolu sluší..už se těším na3.a 4.řadu sběratelů....a až se spolu ve 4.rade konecne vyspi..xD....xD -
-
Re: on?
ani ve 4 sérii Bones, Booth a Brennanová spolu neskončí v posteli, něco se chystá v 5 sérii ale ani tomu se nedá věřit. Producenti toho vždycky strašně moc naslibovali, a pak nic.
-
-
Silent hill
Tenhle kocourek pry hraje v Silent Hill.Ten film jsem uz parkrat videla ale jeho ne.Nechapu to jeho oci nejdou prehlednout -
-
Re: Silent hill
No to protože tam opravdu nehraje
-
-
Druhé dítě
David má kromě syna Jadena nyní už i dceru!Ta se narodila 31.8.2009 a jmenuje se Bardot Vita! *14* *3* -
:-D
Podle me na to kolik u je a jak vipada je na tom dost dobre je uplne k sezrani ale vic se mi libi jako Angel a Booth co myslite ?? *14* -
-
Re: :-D
je to proste boréééc!!!
:D ;) :)
-
-
pravoulaskusempotkal senžlem sbuffi přeju ti tvim narokam všechno krasnio honě laski štšsti uspšku vpraci hodnědilu sběratelekosti buffi+angelaska navěki david boreanz matěmocrad scelosrci ajlafju davi+sarah davidasarah budoumit miminko holčičku *14* *14* *14* *14*
-
-
Měl bi ses naučit psát to je hrůza ty tvoje skomolený slova.Píše se ANGEL-NE ENŽL NE BUFFI,ALE BUFFY JO A NE AJLAFJU,ALE I LOVE YOU TY MATLO *16* *1*
-
-
Všechno nejlepší David.V Angelovi si byl nej.A ve Sběratelých kostí si vedeš na výbornou.Držím ti palce a přeju stalé víc štestí v karieře a hodně uspěchu vůbec *1* *1*.
-
ajalfju buffi angelajalfj ulasaknavěki