Přejít na výpis diskuzí

David Boreanaz

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • David

David ja nej herec o kterym jsem slisela!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • belentina
    Všechno nejlepší k narozeninám *14*

ahoj prosim nevite ve kterem dilu ženaty se zavazky se david objevil diky moc *3*
  • JE BOŽÍ

ON JE PROSTĚ BOŽÍ JE KRÁSNEJ JETO TEN NEJ KRÁSNĚJŠÍ MUŽ POD SLUNCEM *14* A JÁ JSEM JEHO FANINKA A ON JE MUJ IDOL A VŽDI BUDE A V MÉM SRDCI NA 1 MÍSTĚ . *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *8* *8*
  • David Boreanaz se tajně schází se Sarah Michelle Gellar

Magazín X17onnline ( o kterým mohu říci, že jedním z mála magazýnů, které píší pravdyvé články) vydal dne 17.7.2010 zpávu, že David Boreanaz se stále schází s herečkou Sarah Michelle Gellar. Časopis momentálně jedná s osobou, (která tuto zprávu uvedla magazinu) o koupy tajných fotek Davida a Sarah, kteří spolu byli nedávno načapáni. Zbývá už jen čekat.
  • úžasně krásnej

Angel je prostě.... ani to nedokážu říct jak je super,sexy a jaký má svaly . Jsem jeho největší faninka nenechala jsem si ujít jedinou epizodu *14* *4* *14* *14* a na jeho novej film se dívám taky. Doufám že se mu bude takhle dařit v kariéře dále. *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • anulka123

náávrh:-*

Ahoojík holky..já mám takowej menší náávrh..vím že David je hodně oblííbenej herc a že ho má spousta holek jako my ráádo:-*si myslím, že by si zasloužil vííc příspěvků, fotek, tapet novinek a hlavně diskuzí...měli bysme Davdia dostat aspon do žebřííšku Top 10 osobností..on si to zaslouží..mohli bychom se tady třeba každej večer sejít..a přiidávat společně fotky, povídat si..atd..:-)já myslím že by to bylo super..:-)a bylo by to hlavně kvůůli Daviidoviiii:-*:-*
    • Re: náávrh:-*

to neni vůbec špatnej nápad *1*
  • anulka123

116

David je až na 116 místě...:-(to je blbý..:-(jako..na to že je to takowej milááček..:-(
  • atsbts

Buffy

V Bufy je David fakt very sexy.
    To je kus!!!!!!!! *14*
  • anulka123

.......

Hey to jsem tady jediná...-(jde vidět jak máte Davida teda ráádi..fakt..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit