-
David
David ja nej herec o kterym jsem slisela!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Všechno nejlepší k narozeninám *14*
-
ahoj prosim nevite ve kterem dilu ženaty se zavazky se david objevil diky moc *3* -
JE BOŽÍ
ON JE PROSTĚ BOŽÍ JE KRÁSNEJ JETO TEN NEJ KRÁSNĚJŠÍ MUŽ POD SLUNCEM *14* A JÁ JSEM JEHO FANINKA A ON JE MUJ IDOL A VŽDI BUDE A V MÉM SRDCI NA 1 MÍSTĚ . *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *8* *8* -
David Boreanaz se tajně schází se Sarah Michelle Gellar
Magazín X17onnline ( o kterým mohu říci, že jedním z mála magazýnů, které píší pravdyvé články) vydal dne 17.7.2010 zpávu, že David Boreanaz se stále schází s herečkou Sarah Michelle Gellar. Časopis momentálně jedná s osobou, (která tuto zprávu uvedla magazinu) o koupy tajných fotek Davida a Sarah, kteří spolu byli nedávno načapáni. Zbývá už jen čekat. -
úžasně krásnej
Angel je prostě.... ani to nedokážu říct jak je super,sexy a jaký má svaly . Jsem jeho největší faninka nenechala jsem si ujít jedinou epizodu *14* *4* *14* *14* a na jeho novej film se dívám taky. Doufám že se mu bude takhle dařit v kariéře dále. *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
náávrh:-*
Ahoojík holky..já mám takowej menší náávrh..vím že David je hodně oblííbenej herc a že ho má spousta holek jako my ráádo:-*si myslím, že by si zasloužil vííc příspěvků, fotek, tapet novinek a hlavně diskuzí...měli bysme Davdia dostat aspon do žebřííšku Top 10 osobností..on si to zaslouží..mohli bychom se tady třeba každej večer sejít..a přiidávat společně fotky, povídat si..atd..:-)já myslím že by to bylo super..:-)a bylo by to hlavně kvůůli Daviidoviiii:-*:-* -
-
Re: náávrh:-*
to neni vůbec špatnej nápad *1*
-
-
116
David je až na 116 místě...:-(to je blbý..:-(jako..na to že je to takowej milááček..:-( -
Buffy
V Bufy je David fakt very sexy.
To je kus!!!!!!!! *14* -
.......
Hey to jsem tady jediná...-(jde vidět jak máte Davida teda ráádi..fakt..