-
davidek:-*
davidek plostě nej chlap na světě upe ňuník,zlatíčko...upe k sežrání...miluji...lafuji.....up e blázen do něho....nádherný..zavidím jeho ženě a všem herečkám které s ním hrály..... *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* cu HOOOOOOO a MOOOOOOOOC!!!!!!!!! -
stepik
on je ten nejhezci chlep ktereho znam a kdyz koukam na bufy tak na ni tak zarlim on je vazne sexy a hlavne v angelovi je proste neumim to popsat na nej nikdo nema skoda ze neni v cesku nejradsi bych vlezla do televize a na miste znasilnila a ta jeho postava miluju ho a zeru *4* *14* -
fajn seriálek
buffy přemožitelka upírů je fakt fajn a ten david je k nakousnutí,jen kdyby to šlo *3* ,ale hlavně se mi líbí,že při něm alespon uteču od reality a práce a mám klid sama pro sebe a kochat se seriálem,neříkám,že ho musí mít rádi všichni,protože to píšu,ale je to jen můj názor *4* *3* * -
-
Re: fajn seriálek
přesně *1*
-
-
angel
Angel je úplně úžasnej.....a ten jeho pohled! *14* *14* *14* *14* -
angel
doufám že natočí i 6 sérii angela -
-
kéžby.
-
-
aangeel:-*
angle prostě the BEST:-*:-*nejkráásnější, nejsladšíí:-*nejúúžasněějš í:-* -
ajlfju buffi enžl
ajlafju buffi enžl mmaho moc rad buffi enžla pravoulasku sem potka sbuffi senžlem *4* *4* *4* *4* -
ajlfju buffi enžl
26. 04. 2010
angel.up
ajlafju buffi enžl laska vitězi maje *4* *4* -
Vrátí s ek ní?
Vrátí se Davi Boreanaz k Sarah Michelle Gellar? Která nedávno pro E!online přiznala, že ho pořát miluje? -
-
Re: Vrátí s ek ní?
Myslím, že ne. I když kdo by ho nemiloval Pokud jde o Buffy přehrávala v ní strašně v Cruel intentions byla dobrá, ale ne fantastická
-
-
angel.up
angel.upovi asi hrabe....to neni normalni...ale je vtipnej to se musi uznat *1* *1* *1* sem se zasmala.... *1* *1* ...ale David v Angelovi prostě best aaaa....k nakousnutí tam bych ho nejrači s tý televize vytáhla k sobě!!! *14* *14* *14* *14*