Přejít na výpis diskuzí

David Boreanaz

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • davidek:-*

davidek plostě nej chlap na světě upe ňuník,zlatíčko...upe k sežrání...miluji...lafuji.....up e blázen do něho....nádherný..zavidím jeho ženě a všem herečkám které s ním hrály..... *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* cu HOOOOOOO a MOOOOOOOOC!!!!!!!!!
  • stepik

on je ten nejhezci chlep ktereho znam a kdyz koukam na bufy tak na ni tak zarlim on je vazne sexy a hlavne v angelovi je proste neumim to popsat na nej nikdo nema skoda ze neni v cesku nejradsi bych vlezla do televize a na miste znasilnila a ta jeho postava miluju ho a zeru *4* *14*
  • fajn seriálek

buffy přemožitelka upírů je fakt fajn a ten david je k nakousnutí,jen kdyby to šlo *3* ,ale hlavně se mi líbí,že při něm alespon uteču od reality a práce a mám klid sama pro sebe a kochat se seriálem,neříkám,že ho musí mít rádi všichni,protože to píšu,ale je to jen můj názor *4* *3* *
    • Re: fajn seriálek

přesně *1*
  • larka

angel

Angel je úplně úžasnej.....a ten jeho pohled! *14* *14* *14* *14*
  • thomy4

angel

doufám že natočí i 6 sérii angela
    • kiss.miss
      kéžby.
  • anulka123

aangeel:-*

angle prostě the BEST:-*:-*nejkráásnější, nejsladšíí:-*nejúúžasněějš í:-*
  • angel.up

ajlfju buffi enžl

ajlafju buffi enžl mmaho moc rad buffi enžla pravoulasku sem potka sbuffi senžlem *4* *4* *4* *4*
  • angel.up

ajlfju buffi enžl

26. 04. 2010
    angel.up
    ajlafju buffi enžl laska vitězi maje *4* *4*
  • Vrátí s ek ní?

Vrátí se Davi Boreanaz k Sarah Michelle Gellar? Která nedávno pro E!online přiznala, že ho pořát miluje?
    • Re: Vrátí s ek ní?

Myslím, že ne. I když kdo by ho nemiloval Pokud jde o Buffy přehrávala v ní strašně v Cruel intentions byla dobrá, ale ne fantastická
  • angel.and.connor

angel.up

angel.upovi asi hrabe....to neni normalni...ale je vtipnej to se musi uznat *1* *1* *1* sem se zasmala.... *1* *1* ...ale David v Angelovi prostě best aaaa....k nakousnutí tam bych ho nejrači s tý televize vytáhla k sobě!!! *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit