Přejít na výpis diskuzí

David Boreanaz

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angel.up

angel buffi ajalfjulaskavitězi♥♥

mamrad davida boreneaz zavzoraidola kamarada milej obětavej jejichlaskas buffisangelem jevěčna navěkikrasnalovestori
  • Davidek

Dvídek is very very sexy beautiful divine actor he is absolutely the BEST!! neboli v překladu Dvídek je moc moc sexy nádhernej božskej herec on je úplně NEJ!!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14*
  • katka.h.

Sexiiiiii !!

David Boreanaz je ten nejkrásnější sexi chlap na světě! On je prostě božskej!!!!!!!!!!! *4* A v Buffy předvedl ten nejlepší hereckej výkon!! Doufám že už budou dávat seriál Angel protože se na něj nejvíc těším!!! *15* David je prostě k nakousnutí!!! *14* *14*
    • amy 88

milujuho davit jemoc uchvatny a hezky *14* *14* *3* *14* *15* *4* *4* *4*
    • Re: Sexiiiiii !!

Mam upne stejnej nazor !!!! je proste sexy v Buffy se předved dokonale *14* *14*
  • tanusha84

Fesak

To je fesak ako sa patri. *14*
  • david

Já jsem slyšela že má něco s Emily Deschanel!!!!!!!!Já bych se nedivila *14* *14* *1*
    • meredith12

Re: david

to ani ja ale zevidela by som velmi
  • llleeennniiissseeekkk

:-*

Je užasnej herec...Škoda,že nevzal tu roli v Batman začíná...Mohl bej ještě známější...
  • david

David je sexy *14*
  • angelus

David

David je sympatický a charismatický člověk a skvělý herec. Jako Booth ve Sběratelých kostí je skvělý, ale já ho mám přeci jen raději jako Angela. S Buffy byli krásný pár.
  • bellinka

o nej blog

ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):)
  • sexy!!

To je ten nejhzčí chlapák na světě..úplně ho miluju...to jeho tělo no prostě bych ho měla nejradši pro sebe..SEXY Kocourek!!!:-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • angel.and.connor

Re: sexy!!

Přesně tak já žeru jeho břicho...ooo bože!! *14* *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší