-
angel buffi ajalfjulaskavitězi♥♥
mamrad davida boreneaz zavzoraidola kamarada milej obětavej jejichlaskas buffisangelem jevěčna navěkikrasnalovestori -
Davidek
Dvídek is very very sexy beautiful divine actor he is absolutely the BEST!! neboli v překladu Dvídek je moc moc sexy nádhernej božskej herec on je úplně NEJ!!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* -
Sexiiiiii !!
David Boreanaz je ten nejkrásnější sexi chlap na světě! On je prostě božskej!!!!!!!!!!! *4* A v Buffy předvedl ten nejlepší hereckej výkon!! Doufám že už budou dávat seriál Angel protože se na něj nejvíc těším!!! *15* David je prostě k nakousnutí!!! *14* *14* -
-
amy 88
milujuho davit jemoc uchvatny a hezky *14* *14* *3* *14* *15* *4* *4* *4* -
Re: Sexiiiiii !!
Mam upne stejnej nazor !!!! je proste sexy v Buffy se předved dokonale *14* *14*
-
-
Fesak
To je fesak ako sa patri. *14* -
david
Já jsem slyšela že má něco s Emily Deschanel!!!!!!!!Já bych se nedivila *14* *14* *1* -
-
Re: david
to ani ja ale zevidela by som velmi
-
-
:-*
Je užasnej herec...Škoda,že nevzal tu roli v Batman začíná...Mohl bej ještě známější... -
david
David je sexy *14* -
David
David je sympatický a charismatický člověk a skvělý herec. Jako Booth ve Sběratelých kostí je skvělý, ale já ho mám přeci jen raději jako Angela. S Buffy byli krásný pár. -
o nej blog
ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):) -
sexy!!
To je ten nejhzčí chlapák na světě..úplně ho miluju...to jeho tělo no prostě bych ho měla nejradši pro sebe..SEXY Kocourek!!!:-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: sexy!!
Přesně tak já žeru jeho břicho...ooo bože!! *14* *14* *1*
-