Přejít na výpis diskuzí

David Boreanaz

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechno nejlepší *14* *14*
  • vse nej

vse nej nej nej nej jsi uzasny a bud doufam ze budete delat s emily porad takovou srandu!
  • trish.24.stratus

angel

David je jako Angel uplne nadhernej(božskej,okouzlující,se xy,atd) vite co myslim je upe nej nej nej nej nej nej nej nejhezci herec v celickem vesmiru.Je božskej CHLAP!!!!! *14* *14* *4* *4* *4* ... *14* <3
    • angel.and.connor

Re: angel

souhlas.....100% *1* *1* *14* *14* *14*
  • angel.up

angel buffi ajalfjulaskavitězi♥♥

krasni svatek tipřju matěmocrad scelosrce zavzoraidolA kamaradalaskabuffi+angelajalfju *4* *4* *4*
  • andreja1

sranda..

ted jsme se fakt pobavila..nechápu jak můžete být holky tak naivní nebo fakt blbé...ehm rozhodně David si stebou určitě vykládá přes webk u a určitě se ti svěřuje s nevěrou:-D Rozhodně má čas si psat na fc...´je problém sehnat pravý fc nebo kontakt známého českého zpěváka,herce atd atd.. a abyzrovna odepsal joo to musí byt hodně velké štastí..na tož tak pravý fc nějaké zahraniční hvězdy,kdyby si měl přidávat všechny co neznáa psat si sněma to by nedělal nic jiného...a jako hvězda si nemůže dovolit svádět nějak holky po fc... ale fakt jsme se pobavila,jen tak dál:-D

*15* *15* *15*
    • Jooooooooooo,taky mi padá sánka a oči se mi lepí na sklo, to je snad tady psáno proto,aby se někdo byvil,já se tedy bavím luskusně a směju se hlasem mocným
  • Je to vážně nejsladčí herec a upír na světě-fakt boží!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *4*
    • Re:

hej lidi kdyz jsme ho poprwe uwidela tak jsem wedela ,ze je to ten nejkraaasnejsi chpal co muze byt,ale stejne se mi nejwic lidi w serialu Buffy,premozitelak upiru.....wtech Sberatelech kosti uz moc ne,ale stejne je to kus chlapa *14* *14* *14* *14*
    • angel

je tak sladkej já by jsem si chtěla zahrát ve filmu buffy přemožitelka upírů kde by jsem byla já místo buffy nemusím ale zrovna umět bojovat ale chtěla by jsem zažít ten polibek od něj s ním chci chodit je tak SSSSSSSSEEEEEEEEXXXXXXXXXIIIIIIII *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Kůstka

ahojky lidičky já Davídka taky uplně zbožnuju...jestli by ste chteli muzem zalozit spoluzaky a tam si o nem kecat prosím pište na k.u.s.t.k.a@seznam.cz papaaaaa a pište *4*
  • Je nej!

zbožnuju ho!
  • Vše nej!!

Happy Birthday, David!!!
  • :-*

Všecičko nejky Davídku...škoda že jsou to už kulatiny:( vůbec na to nevypadáš:-* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší