-
.
zkrátka Ziggy *1* -
Z filmu Labyrint
Já ho znám hlavně z filmu Labyrint...úplně úžasnej...:)...a ten jeho hlas...:) -
Happy Birthday!
Vše nejlepší krásné a talentované múze jménem David Bowie.... -
Re: .......
a málem bych zapoměla na Rebel,Rebel *1* ta taky nemá chybu *5* *5* *14* -
.......
Líbí se mi jeho muzika k filmu "My děti ze stanice ZOO" *4* *5* a nejradši od něj mám Station To Station,Heroes a Look Back In Anger *5* -
Re: Re: Bowie
no nejvic toho maj v bontonlandu.... tam maj snad všechny jeho filmy.... -
fešák
Strašně se mi líbí ten film Labirynt, je v něm strašně neodolatelný, ten jeho hlas je jako samotné kouzlo. -
Fajn songy
Poslední dobou mě stále víc a víc berou
jeho letitější songy jako Space Oditty,
Heroes,Blue Jeans a taky Ashes to Ashes.
Je to bezva poslech a videoklipy k těmto
songům jsou taky príma. *3* *5* *5* -
David Bowie
David Je skvělej hlavně ve filmu Labyrinth tam je nádhernej hned bych se do něho zamilovala *14* *14* *14* -
Re:
úchylácká fanynka...držte se *8* -
Re:
bleah *5* -
Re: db
je ok ae tyhle přirovnání sou na blití *16* *5* -
Wow
Bowie je tda fakt good...xD Trošičku výstřední ae aspoň neni nuda...:-D Má fakt supr písničky :)) *15* -
SUPER SPEVAK
Najradsej mam pesnicku Let's Dance. *4* -
...
Ashes To Ashes... -
Re: david
souhlasim bez nej bych byla ztracena ve svete shitovyho popu..on je lepsi one umel udelat super pop *5* -
Re: Bowie
Taky se připojuji k žádosti. Jediný film s Bowiem, který jsem doposud sehnala, je Labyrint (warforum) a nic jiného nemůžu objevit... Kdybyste někdo věděli, kde se dají najít, nebo se i dají koupit, prosím, napiště.
Moc děkuji! :-) -
Re: Bowie
Ahoj, pokud ještě nemáš Labyrint, mrkni na stránky www.warforum.cz, přihlaš se a v sekci CZ a CZ dabované filmy ho najdeš *5* *1* -
david
David je nej nej nej jeho hudba je nej nej nejlepšííííííííííííí -
pls
ahojky lidičky potreboval bych sehnat co nejvic veci ohledne davida bowia
tak kdybyste byly tak hodni a ja bych Vam pak taky s necim pomohl tak dekuju ahojky pls *14* *4* *5* *8* *16* *8* *5* *13* *9* *9* *3* *3* *14* *4* *10* *7* *14* *5* *9* *1* *1* jainak kdybyste mohly tak na kryzam@seznam.cz