Přejít na výpis diskuzí

David Deyl

OSOBNOST 13.1.2007 
168 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď hned

Zdravím. Tady si můžete stáhnout "Teď hned" : http://uloz.to/1672174/SL271337.mp3
    Nahrál jsem to z rádia, takže kvalita nic moc, ale dá se to přežít. *3*
  • ahoj davide mam te rada tvoje fanynka
  • Písně

Má moc krásný písničky. Velmi se mi líbí Scházíš mi. Škoda, že ji nevydal singlově.
  • ahoj DAVIDE líbilo se mi to jek jsi byl 26.12 14-30 do 15.-17-25-18-00 chci se zeptap jetli budes jeste nekdy v chebu
  • ahoj davide sem tvoje fanynka *3*
  • ahojky mam te moc rada *14*
  • David Deyl

co všichni máte s tou kytici růži proboha?ta písnička se jmenuje Teď hned.a mimochodem...máte ji nekdo??já ji chci do mobilu,ale nemůžu ji nikde sehnat...:(
    • Re: David Deyl

čus lidi *14* nemáte pls někdo tu mp3 teď hned? Nemůžu jí nikde sehnat:( *7* *7*
  • Ted hned:)

Ahoj lidičky, marně hledám na netu mp3 Teď hned a pořád se mi nedaří:( nemáte jí někdo???:) nebo kdyby se vám někomu poštěstilo více než mě, poslali byste mi jí na muj mail sara.plecita@seznam.cz .... Děkuju mooooc:)
  • ewa147

MP3

Ahojky =)) Všude tu vidim že někdo prosí o náký MP3 ján mám všechny z CD Hlavolam takže kdyby někdo měl zájem určo pošlu =))) Jinak David je úplně úžasnej zpěvák i nádhernej kluk!! *14*
    • Re: MP3

Ahojky. Moc moc prosíííím o poslání písniček z jeho alba na mailík (simeonah@centrum.cz)...Předem stráááášně děkuju!!! *3* *14*

tak s tím,že je nádhernej tak máš pravdu !!! *14*

ahojkY__!mocinkY pjosím_pošleš mi MP3 na mejla_???pls__děkujůů___!!!! *3* *14* *4* *5*

Ahoj, taky bych moc moc moc prosila poslat album na můj mail. Díííky!!!

Ahoj, prosimtě poslala bys mi cd hlavolam na email sidben@seznam.cz. Dík moc!!!!

Ahoj prosim te poslala by si mi to jeho cd na email(mom01@seznam.cz).DIky moc

Ahojky, prosím prosím, pošli mi celé jeho cd na můj e-mail, budu ti moc vděčná. *14*

plskyplsky....pošleš mi to??? stačí mi jen teŤ hed na e-mailek ju? díki moc
  • hledám mp3

hey...lidi máte písničku Teť hned stáhnutou??? máte mp3??? gdyžtak mi pošlete na meilik...kuju moc:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit