-
Teď hned
Kazdy den brouzdam po netu a nikde nic *9*
Jestli ji nekdo najde poslete mi ji prosim na mail...Barmelka@seznam.cz MOC DIKY -
chcete písničku?
Pokud někdo chcete tuhle písničku napúište mi na meila...pošlu ji.. *4* -
-
Re: chcete písničku?
ahoj, můžež mi, prosím, poslat písničku od Davida? Díky -
Ahoja, prosím prosím pošleš mi jí na mailik:) děkuju moc -
Ahoj, prosím pošli mi písničku na můj mail. Dík
-
-
akorát
ahojky holky prosím vás němáte někdo staženou tu písničku od davida akorát? mě to furt nejde stáhnout *4* -
Něco hledám..
Zdarec lidi! *3* sice tuhle hudbu moc neposlouchám, jeden song se mi zalíbil.. všiml jsem si že v oficiálním klipu "Teď Hned" hrajou ještě nějaký 3 ženy a rád bych věděl kdo to je, protože nikde jinde je nemůžu najít.. odepište někdo na email nebo normálně sem pls.. *4* *3* -
-
Re: Něco hledám..
No na YouTube bylo, že to je nějaká dívčí skupina. všechno holky +-17 let. Co se týče jich, jsou skvělé. A on? Nemám slov. Znám podoubnou osůbku, lae oba se k sobě stydíme mít. Škoda...
-
-
ahoj Davide nechces my poslat tvuj autokram prosim muj email je:andrea.dihlova1@seznam.cz diky *3*
-
díky Dejve
Zdravím všechny,musím říct že mi chyběl styl takových písniček.Nejsem sice už náctiletá,ale popravdě při písničce AKORÁT mi běhal mráz po zádech a to se mi už dlouho nestalo.MOC HEZKEJ POCIT!!!!! -
ahoj
ahoj,kazdej mame na Davida jinej nazor....ja ho znam osobne a neprijde mi vubec namyslenej.... *3* kazdej si myslete co chcete...caute vsici -
-
Re: ahoj
a odkud ho znáš? :)
-
-
Ahoj:-*
Jako newim co tu rikate ze je namyslenej atd kdyz ho vubec neznate...ja ho znam osobne a ani mi nemusite verit...a rozhodne neni namyslenej je to v poho krasnej kluk kterej vi co chce a jeste k tomu umi zpivat proste dokonalost...tak si myslete co chcete je to proste jinak!!!:-) *3* *14* *13* -
D.Deyl
je to prostě fešák kterej kwasně zpívá :o) !!!! -
-
Re: D.Deyl
Ano davídek je dokonalost:-*
-
-
klip Teď hned
Prosím hlásněte pro Davida v Hotmusic! http://www.hotmusic.cz/online-youtu be-video-filmy-serialy-klipy.php?ih it=24