-
David Deyl
Zpívá úžasně. Písničky: Hry o nás, Akorát...k těm nemám slov. Má překrásný texty, plný citu a krásný hlas. :-) -
adélka
davídek je totálně užasnej hrozně mu fandim Davčo až budeš mít čas písni mi mejla na ADivisek@seznam.cz budu moc ráda:-) *14* *14* -
:-***
Všechno nejlepšííí Dávííí *4* *14* *14* -
Narozky
Všechno nej k narozkám!!:) -
jo,
dobře zpívá chlapec -
Skoro
Skoro všichni ho znáte, já ne ... také není divu, jsem stará raketa a asi bych se musela narodit o pár let dřív *1* ... Moc pěknej kluk (a já jsem opravdu vybíravá) a krásně zpívá. On ví, na co holky dostat *3* Závidím všem, co ho znají osobně *4*... A jestli je, nebo není nemyšlený, to je jedno, pro mě je to Brouček s velkým "B" . Mějte se fajne ... letím na sociální síť *14* -
MODLANY
Davyd vystoupil se svými písněmi u nás v Modlanech v kostele ,kam byl pozván aby zaspíval manimkám k jejich svátku"den matek". Byl úžasný a všichni se těší že ho uvidíme u nás častěji . Děkujeme Davide *3* -
-
Re: MODLANY
vím že se David píše i a né y. prostě překlep
-
-
davidek je muj milacek od zacatku na kazdy konzert jezdim a mam zpoustu venovani a fotek ze nevim co stim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
♥
Ahoj Davide ja newim co dodat seš boží a miluju tě *14* nevim ja bych se asi zblaznila kdybych te potkala mluvila bych o tobe s kamojdou 2 tejdny a nekecam pa a pusu Sára *14* -
Davča
JJ Davča...kamošovo strejda *3* *4* -
-
Re: Davča
ty znáš davida osobně? *7* -
-
Re: Re: Davča
JJ....zpíval na kamošovo maturaku.....je v poho... *3* -
-
Re: Re: Re: Davča
nemohl by jsi mi sehnat aspon jeho email?..díky
-