Přejít na výpis diskuzí

David Deyl

OSOBNOST 13.1.2007 
168 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluji tě
  • Ahoj Davide Deyli! Mám Tvá dvě cedéčka!!!, a jsou skvělí!!!!!, jako jsi Ty!!!!!!!!! Ty jsi učitel Hudby?! Na to se hodíš!!!!!!!! Mám jedno veliké! přání!!! a to je! aby jsi zpíval v Písku!!! Ty pochazíš z Písku?!! že ano?! Já v Písku bydlím! Máš nádhernou barvu hlasu!!!! Mohl bys přijet 10. 2. od 19: 30 hodin!!, to jdu na zpěváka Martina Haricha s jeho kapelou Musitany hope! Mohli by jste společně něco zaspívat!!!. Moc se mi líbí jak zpíváš!!!! i písen Holubí dům!!!!, mě se líbí nejvíc od Tebe!!!!!!, Ty!!!! jí zpíváš!! nejlíp!!!!!!!!!!!!!!! né!!!!!!!! Jiří šilinger!!!!! ale jedině!!!!!!!!!! Ty!!!!! Davide!!!!!!! Ahoj!!! Tvá!!!!! faninka!!!!!!! Pája!!
    • ty si dite ze? hlupano *1*
  • Zpěvák David D. má možná hezký hlas, ale jeho výslovnost písmene "s" je velmi špatná. Buď by se ho měl naučit vyslovovat nebo méně používat.
  • david d je nejlepší spěvak který kde byl a je strašně mooooooooc hezkej *14* *14* *14* *14* *3* *2* *4* *14*
  • Setkání s Davidem

Dneska jsem se s ním vyfotila ve Znojmě! Je fakt super a na živo zní skvěle!Je vážně sympatickej a skvěle se s ním povídá. Všem doporučuju!:)) Fotku určitě přidám:)
  • Popravdě nic moc hlas má celkem hezký ale barva je zahuhňaná vzhled dobrý ale zase má oči moc blízko sebe a písničky v rádiích přeceňované žádné zapamatovatelné písně to nejsou... *6*
    • *1* *1* to je krasavec *1*
  • David Deyl je skvělej spěvák a je hezkej, nevim jak někdo může říct že ty texty jsou pro 12leté holky.?! Jeho texty jsou smůtné, některé pomalé ale jsou pravdivé. Má i dobré videa.! Nevim jak ho někdo může srovnávat s Harichem,Šmajdou. A nevim jestli to víte, ale Láska ta prochází celým životem a né jen u Náctiletých.!!!
    • ma moc krasne pisne posloucham je i ja ktera uz ma vic nez 30let a mam takovi nazor at kazdy posloucha to co se mu libi ma 7 dcera se ty pisnicky uci uz nazpamet pry az ho nekdy potkame tak si je snim pak zaspiva
  • misa789
    všechno nejlepší ♥ ♥ ♥ *14* *14* *14* *14*
  • Všechno nejlepší!!!!!!!!!!!!!Zbožňuju tě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................. *4*
  • Hezky pisnicky,ale chlapec neumi zpívat *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší