-
Miluju tě *14* *14* *14* *14*
-
Je krásnej ten kdo říká že ne tak je největší píča(čůrák) !!!!! Je nádhernej hned bych ho mrdala *14*
-
Narodil se 16.10.1990 tak si spočítejte kolik mu je!!
-
-
Hi hi ja som se narodila 15 10
-
-
....
Já vám nevím ten jeho věk mě mate..
Říkám si že je možný že je mu 14 ale taky těch 24 .. Možná vypadá starší než skutečně je a už sem našla 3 další stránky kde tvrdí že je mu 14 .. Tak buď se všichni pletou.. nebo já už nevím ! -
,,,
Je mu 21 ... vim to na 100 % *3* -
-
Re: ,,,
jk to víš? *1* -
-
!!!
říkal mi to Ondra Semerák ( Daniš ) ... *3* -
-
A kto ti je ondrej semerak?
Lebo ja nefandím len davidovy ale aj ondrwjovi
-
-
-
ha ha jako ty se znim znas jo *3* *13* -
Je kravina že mu je 14 je mu tak 20!
-
-
...
Je mu mezi 18-22 však to sami zjistíte, až se o něm víc dovíte... -
-
Re: ...
Nemá tam být rok narození 1986? Nesplet se někdo? Četla jsem o Kristýně Leichtové, že je to její nejlepší kamarád a pochybuju, že by to byl 14ti letej kluk. Těch 24 bych mu věřila. Je to hezkej kluk. *3* *14*
-
-
14..?
Já osobně bych teda řekla a věřim tomu, že 14 mu fakt není..Jen se podívejte mezi jeho fotky co tu jsou, jak sedí v obleku a s brýlema s Kristýnou.. Podle tý fotky mu určitě 14 není.. *3* Ale stejně, ať mu je kolik chce, je to kus.. *1* -
Fuj---
Je to nechutnej kluk jak něco... vubec se mi nelíbí.. a ani neni sexxi.... znám lepší kluci kteří jsou o hodně hezčí než tenhle hnusák.... Bleeeeeeeeeeeee -
-
Re: Fuj---
jak komu se co líbí,ale on je absolutní šukna!nádhernej!:) -
-
Re: Re: Fuj---
Chci ho!
-
-
Řekl někdo kdo neumí ani napsat sexy.:D:D:D -
nech toho je hezkej ! :D -
podívej se na sebe nádhero je sladkej -
RE:Já ti dám fůj!!
Já ti dám fůj náhodou je to dost dobrej kluk , tak se zas uklidni a halvně nezáleží na vzhledu jo !!! Tak sklapni !! !Pác a pusu =o* *14* -
-
Když nezáleží na vzhledu, tak proč tu o tom vzhledu všichni mluvíte? Já k němu výhrady nemám, je to dobrý kluk, sice ho neznám, ale kluk je to dobrej. Je to můj nejoblíbenější herec jen kvůli tomu, že byl borec ve filmu Bastardi
-
-
vůbec newíš co je hezký!!!
-
-
československo
souhlasím je opravdu neodolatelnej :* vo tom žádná..jen co me vrtá hlavou.. rok narození má 1996 to by bylo v pořádku, ale místo narození československo? něco tu nesedí. *7* ale jako jinak fakt nádhernej.. nato že se ten film bastardi točil jak mu bylo 13... *14* *14* *8* -
Neweříím
Já myslím že mu není 14 ae tk 18 a víc protože podívejtese zblízka na jeho fotku a uvidíte že už sse holí jk dospělěj ae jk má to všude ty vousy .... je to fkt ku ae je mu určo víc než 14 *7* je fkt sexxiiii *14* *14* nemá chybu ae na weku nezáleží... *5* *8* já bych chtěla vědět jakej doopravdy je ... *8* *14* *14* čest holky a souhlasíím je neodolatelnej... :-* *3* *3*