Přejít na výpis diskuzí

David Dolanský

OSOBNOST 24.11.2010 
99 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katie26

Ahoj,

Jmenuji se katie, narazil jsem na váš profil a začal jsem se zajímat o vás, napište mi prosím prostřednictvím své e-mailové adresy (katiehiggins26@yahoo.com), abych vám mohl říct o mém vlastním já a poslat vám fotografie.

Děkuju,

Katie

E-mail: katiehiggins26@yahoo.com

• Je pěkný na kráse nezáleží furt ho mám ráda .. On je boží stejně jak Patrik i Ondra ... Furt koukam na bastardi .... Holky lidí se mění ....
  • A kto ti je ondrej semerak?
    Lebo ja nefandím len davidovy ale aj ondrwjovi
  • Hi hi ja som se narodila 15 10
  • Aj ja ale ja som naň moc mladá..
    A naviše ja som zo Slovenska
  • Aj ja
  • A ty si kto jrho zena
  • Tebe jebe aj daniš je pekný kluk ale david je lepsi
  • Všade je napísané že 160cm ale ja si myslím že více
  • Vetšina stránok ma nápísaně ze teraz má 24rokov
  • Ako môžeš naňho povedať niečo také????????
  • Ja som tieš plakala mám chuť zdvihnůť kotvy a ísť majera zabít len nevím kde byva
  • Ja by som aj tebe šla pomôcť zabiť toho kokota majera ja by som ho zhodila dolu tak ako on teba a ešte dolu bi som zobrala ten nôž a poriadne by som ho dobodala
  • V bastardoch bol neskutočbe krásny nonstop som si ho stopovala a keď nakonci umrel tiež mi ho bolo veľmi ľúto a toho majera som mala chuť prizabiť
  • Maozaj ja som si myslela že sa narodil 16.10 ja som sa narodila 15.10
  • Nie nezomrel do opravdy
  • Dosť ma sere že už není taký krásny ako ked hral v bastardoch
  • Niekoko krát denne pozerám celú jednotku Bastardi len kôli ne mu a Ondrejovi Severákovy vo filme peter daniš a dvojky sa mi neoplaatia pozerať lebo v jednotke ich ten zjebaný Majer zabil
  • keď hral v Bastardoch tak som nemohla s neho spustiť oči je veľmi pekný aj s kamošom Ondrejom Severákom vo filme peter Daniš
  • Na You Tube.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit