Přejít na výpis diskuzí

David Dolanský

OSOBNOST 24.11.2010 
99 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dneska jsem se dívala znovu na Bastardy na 1 i 2..:)) Hraje tam dost velkýho grázla...ale jak jsem se teď dívala na ty fotky co tam má s Kristýnou tak bych to do něj nikdy neřekla ;)) Vím že skutečně to není grázl, ale ta role v Bastardech mu sedla dokonale! :)) Velice dobrej film ;)
  • Nejhezčí kluk na světě *14* *14* *14* *14*
  • je, vypadá hrozně sympaticky :) s tím souhlasím :)
  • v to filmu hrál slušnýho grázla, sedlo mu to, ale když teď koukám na ty fotky jak je v tom obleku, tak to bych toho grázla do něj teda neřekla *3* *15* *15*
  • je vážně sympatak *3*
  • Ty Kuďáku *8* *14* *14*
  • kolik měří doopravdy
  • miluju te davide *14* *14* *14* miluju *14* *14* *14*
  • Když nezáleží na vzhledu, tak proč tu o tom vzhledu všichni mluvíte? Já k němu výhrady nemám, je to dobrý kluk, sice ho neznám, ale kluk je to dobrej. Je to můj nejoblíbenější herec jen kvůli tomu, že byl borec ve filmu Bastardi
  • je to b''''''''' vyjebanej V¨¨ teplouš Daniš Byl lepší je to magor *10* *16* *12*
  • mam ho rad *14* *14* *14* *14*
  • Miluju ho!! Miluju ho !! :)* ....nemáte na něj vy ***** co si myslíte ...že zrovna vás hledá .. :)) ani ho neznáte :)) vy čubky!! :D ....MuckQ :)** <3
  • milujuuuuuuuuuuuuu hooooooooooooo a udelaaaaaam pro nej COKOLIV proste VSECHNO
  • miiiiiiiiluuuuuujuuuuuuu hoooooo a pro nej bych udelala cokolyyyyyyy
  • je to ten neeeeeeeeeeeejheeeeeeezciiiiii kluk na sveteeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a komu se nelibi at si polibi
  • V Bastardech byl úžasnej :P :-* ♥ *14*
  • Uh Pe sexí :D :P
  • Všechno nej ! *3*
  • daaja96
    Dejvoj je 21..! :-) A 160 rozhodně neměři.. stejně jako se nenarodil v říjnu.. Na tomhle profilu to pravdivy neni..:)
  • a jak to výte že měří 160 cm?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit