-
Dneska jsem se dívala znovu na Bastardy na 1 i 2..:)) Hraje tam dost velkýho grázla...ale jak jsem se teď dívala na ty fotky co tam má s Kristýnou tak bych to do něj nikdy neřekla ;)) Vím že skutečně to není grázl, ale ta role v Bastardech mu sedla dokonale! :)) Velice dobrej film ;)
-
Nejhezčí kluk na světě *14* *14* *14* *14*
-
je, vypadá hrozně sympaticky :) s tím souhlasím :)
-
v to filmu hrál slušnýho grázla, sedlo mu to, ale když teď koukám na ty fotky jak je v tom obleku, tak to bych toho grázla do něj teda neřekla *3* *15* *15*
-
je vážně sympatak *3*
-
Ty Kuďáku *8* *14* *14*
-
kolik měří doopravdy
-
miluju te davide *14* *14* *14* miluju *14* *14* *14*
-
Když nezáleží na vzhledu, tak proč tu o tom vzhledu všichni mluvíte? Já k němu výhrady nemám, je to dobrý kluk, sice ho neznám, ale kluk je to dobrej. Je to můj nejoblíbenější herec jen kvůli tomu, že byl borec ve filmu Bastardi
-
je to b''''''''' vyjebanej V¨¨ teplouš Daniš Byl lepší je to magor *10* *16* *12*
-
mam ho rad *14* *14* *14* *14*
-
Miluju ho!! Miluju ho !! :)* ....nemáte na něj vy ***** co si myslíte ...že zrovna vás hledá .. :)) ani ho neznáte :)) vy čubky!! :D ....MuckQ :)** <3
-
milujuuuuuuuuuuuuu hooooooooooooo a udelaaaaaam pro nej COKOLIV proste VSECHNO
-
miiiiiiiiluuuuuujuuuuuuu hoooooo a pro nej bych udelala cokolyyyyyyy
-
je to ten neeeeeeeeeeeejheeeeeeezciiiiii kluk na sveteeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a komu se nelibi at si polibi
-
V Bastardech byl úžasnej :P :-* ♥ *14*
-
Uh Pe sexí :D :P
-
Všechno nej ! *3*
-
Dejvoj je 21..! :-) A 160 rozhodně neměři.. stejně jako se nenarodil v říjnu.. Na tomhle profilu to pravdivy neni..:)
-
a jak to výte že měří 160 cm?