-
Ahoj,
Jmenuji se katie, narazil jsem na váš profil a začal jsem se zajímat o vás, napište mi prosím prostřednictvím své e-mailové adresy (katiehiggins26@yahoo.com), abych vám mohl říct o mém vlastním já a poslat vám fotografie.
Děkuju,
Katie
E-mail: katiehiggins26@yahoo.com
-
Je pěkný na kráse nezáleží furt ho mám ráda .. On je boží stejně jak Patrik i Ondra ... Furt koukam na bastardi .... Holky lidí se mění ....
-
A kto ti je ondrej semerak?
Lebo ja nefandím len davidovy ale aj ondrwjovi -
Hi hi ja som se narodila 15 10
-
Aj ja ale ja som naň moc mladá..
A naviše ja som zo Slovenska -
Aj ja
-
A ty si kto jrho zena
-
Tebe jebe aj daniš je pekný kluk ale david je lepsi
-
Všade je napísané že 160cm ale ja si myslím že více
-
Vetšina stránok ma nápísaně ze teraz má 24rokov
-
Ako môžeš naňho povedať niečo také????????
-
Ja som tieš plakala mám chuť zdvihnůť kotvy a ísť majera zabít len nevím kde byva
-
Ja by som aj tebe šla pomôcť zabiť toho kokota majera ja by som ho zhodila dolu tak ako on teba a ešte dolu bi som zobrala ten nôž a poriadne by som ho dobodala
-
V bastardoch bol neskutočbe krásny nonstop som si ho stopovala a keď nakonci umrel tiež mi ho bolo veľmi ľúto a toho majera som mala chuť prizabiť
-
Maozaj ja som si myslela že sa narodil 16.10 ja som sa narodila 15.10
-
Nie nezomrel do opravdy
-
Dosť ma sere že už není taký krásny ako ked hral v bastardoch
-
Niekoko krát denne pozerám celú jednotku Bastardi len kôli ne mu a Ondrejovi Severákovy vo filme peter daniš a dvojky sa mi neoplaatia pozerať lebo v jednotke ich ten zjebaný Majer zabil
-
keď hral v Bastardoch tak som nemohla s neho spustiť oči je veľmi pekný aj s kamošom Ondrejom Severákom vo filme peter Daniš
-
Na You Tube.