-
...
Je mu mezi 18-22 však to sami zjistíte, až se o něm víc dovíte... -
14..?
Já osobně bych teda řekla a věřim tomu, že 14 mu fakt není..Jen se podívejte mezi jeho fotky co tu jsou, jak sedí v obleku a s brýlema s Kristýnou.. Podle tý fotky mu určitě 14 není.. *3* Ale stejně, ať mu je kolik chce, je to kus.. *1* -
Re: Fuj---
vůbec newíš co je hezký!!! -
Fuj---
Je to nechutnej kluk jak něco... vubec se mi nelíbí.. a ani neni sexxi.... znám lepší kluci kteří jsou o hodně hezčí než tenhle hnusák.... Bleeeeeeeeeeeee -
Re: :)
taky by mě zajímalo jestli mu je 14 to se mi nezda :) ae je sladkej :-* *14* *14* -
Re: Vanesska..xP
a máš ho v přátelích??na FB..? -
Já vim taky jakej má FB ... je to ten jk má profilovku fotka zblízka zabrana a má brýle ×) *14* -
československo
souhlasím je opravdu neodolatelnej :* vo tom žádná..jen co me vrtá hlavou.. rok narození má 1996 to by bylo v pořádku, ale místo narození československo? něco tu nesedí. *7* ale jako jinak fakt nádhernej.. nato že se ten film bastardi točil jak mu bylo 13... *14* *14* *8* -
Neweříím
Já myslím že mu není 14 ae tk 18 a víc protože podívejtese zblízka na jeho fotku a uvidíte že už sse holí jk dospělěj ae jk má to všude ty vousy .... je to fkt ku ae je mu určo víc než 14 *7* je fkt sexxiiii *14* *14* nemá chybu ae na weku nezáleží... *5* *8* já bych chtěla vědět jakej doopravdy je ... *8* *14* *14* čest holky a souhlasíím je neodolatelnej... :-* *3* *3* -
ja chi taky :D :D -
?
Už teď je to kus, což na to až pořádně dospěje, svým hezounkým obličejem nemá daleko od Olivera Jamese a to že Oliver je pořádný kus, co víc k tomu dodat? O holky má postaráno!! *4* -
Vanesska..xP
On má i FB..xPP i IcQ..xPP mazééc a já to všechno mam..xP :D *3* -
je překrásnej
hej,on je tak nedhernej vipada tk na 16-17...:* *14* *14* -
je nádhernej =o*
je nádhernej, pekelně sexy atd. <3 a na 14 fakt teda nevypada :o*
hadala bych mu tak 16-17 no je proste NÁDHERNEJ *14* -
BASTARDI ♥
On je dokonalej, ten film miluju a jeho taky!:)..nevíte někdo, kde bydlí?:D*
*14* -
Re: :)
asi jo ale je hezkej a vipada tak na 16 *4* -