-
Ty Kuďáku *8* *14* *14*
-
je to ten neeeeeeeeeeeejheeeeeeezciiiiii kluk na sveteeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a komu se nelibi at si polibi
-
Dosť ma sere že už není taký krásny ako ked hral v bastardoch
-
Miluju ho!! Miluju ho !! :)* ....nemáte na něj vy ***** co si myslíte ...že zrovna vás hledá .. :)) ani ho neznáte :)) vy čubky!! :D ....MuckQ :)** <3
-
-
A ty si kto jrho zena
-
ty kr*vo a ty si myslíš že on čeká na tebe?? to bych se musela jmenovat ''Čínský Bůh Srandy'' A koho kdo miluje je každýho vě frajerko !! *12*
-
-
Ve filmu Bastardi ze začátku si byl strašnej ču*ák ale na konci mi tě bylo líto *3* *3*
-
-
V bastardoch bol neskutočbe krásny nonstop som si ho stopovala a keď nakonci umrel tiež mi ho bolo veľmi ľúto a toho majera som mala chuť prizabiť
-
-
mam ho rad *14* *14* *14* *14*
-
-
je to b''''''''' vyjebanej V¨¨ teplouš Daniš Byl lepší je to magor *10* *16* *12*
-
-
Tebe jebe aj daniš je pekný kluk ale david je lepsi
-
ty jseš určitě taky ňákej machýrek *10* ,vid ty blbečku *10*
-
-
-
BASTARDI ♥
On je dokonalej, ten film miluju a jeho taky!:)..nevíte někdo, kde bydlí?:D*
*14* -
je nádhernej =o*
je nádhernej, pekelně sexy atd. <3 a na 14 fakt teda nevypada :o*
hadala bych mu tak 16-17 no je proste NÁDHERNEJ *14* -
československo
souhlasím je opravdu neodolatelnej :* vo tom žádná..jen co me vrtá hlavou.. rok narození má 1996 to by bylo v pořádku, ale místo narození československo? něco tu nesedí. *7* ale jako jinak fakt nádhernej.. nato že se ten film bastardi točil jak mu bylo 13... *14* *14* *8* -
,,,
Je mu 21 ... vim to na 100 % *3* -
-
Re: ,,,
jk to víš? *1* -
-
!!!
říkal mi to Ondra Semerák ( Daniš ) ... *3* -
-
A kto ti je ondrej semerak?
Lebo ja nefandím len davidovy ale aj ondrwjovi
-