-
NEJLEPČÍ
Mám jeho fotky ůplně všude,Akta x znám všechny nazpamět,a nejvíc zbožňuju tohohle herce ! Je to můj maximální vzor,je nádhernej a role vždy tak prožívá..Uááá .. Vidět ho osobně,tak se skymácím xD x) *14* -
Proberte se konečně.
Ovládají vás z Temných světů, a to díky vašich voleb, které jste učinili v minulosti a které činíte neustále i dnes. Přijímáte ten ovládací program. V něm je i tohle všechno, co tady máte - pseudo prožitky, pseudo názory, pseudo snahy - to je jen program, ve kterém jste uvízli. Tak se konečně proberte, zakletí z vlastní viny. Změňte se, a pochopíte víc. Pak se vysvobodíte. Teprve vás poznání svobody čeká. jas-nebe.cz -
Chybí ...
Ve filmografii chybí třeba film s Bradem Pittem "California" nebo seriál Californication(ten je mimochodem skvělej)... A holky,v Californii je skvělá scéna,kde bere svou wife v dobrý poloze a je mu při tom krásně vidět prdelka,takže směle doporučuji.Jen se na to nedívejte nikdo,kdo máte rád Pitta..Má tam hnusnou roli a ani tam vůbec nevypadá dobře... *9* -
David = Gillian
*14* *14* je to jeden z nejkrásnějších chlapů na světě!!! jejda Mulder už to jméno a su na měkko :-D být Gillian neppustila bych ho!!! všichni víme, že se milujou!!! *15* -
David Duchovny
Je to sympaták a fine herec.V Aktech X zabodoval.Taky byl dobrý v komedii Evoluce.Je to můj oblíbenec. -
David
Velky fesak a sympatak *14* *14* -
David
Úžasnej človíček!!!
*3* *14* *3* -
Je úúžaaassssssnnnnneeeeeej
Nu tak david duchovny s timhle hercem mam všechny filmy kerý višli.Všechny akta x bez akt x bych tu nebyla je to můj život miluju Akta X miluju MuLdErA A MiLuJu DaViDa DuChOvNy Je skvělej!! *14* *14* *14* *14* -
Halo kde jste
Tady je teda mrtvo *8* Kde jste všichni fandové Davida Duchovnyho-vylezte *15* -
David je úžasný
Mě se teda David moc líbí *14*