Přejít na výpis diskuzí

David Gránský

OSOBNOST 22.3.2008 
272 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Miluju ho !!!

jj *IN LOVE* *14* *14* *4*
  • *IN LOVE*

Davča moc pěknej klučina,sympatickej a moc hezky zpívá.Jeho zpěv určitě k něčemu povede,je báječné kolik má fanynek a mezi ně se řadím i já.Držím palečky a přeju ti abys to vyhrál,jelikož ty si to zaloužíš,ty na to máš :)) *4* měj se fain.Fanynka Mishka
  • Miluju ho !!!

Davídek..no plostě jedním slovem I LOVE YOU DAVí...krásně zpívá,mluví a je klasnunkej celej..proste ani to i love you nestačí *14*
  • Davidek

Davidek je fakt krasnej kluk a hezky zpiva !!!!!! *14*
  • Dáda

Je to vážně hezkej a milej kluk!!! Mooc se mi líbí, krásně zpívá!!! I love David!!! *14*
  • Davídek

Je moc krásnýýý prostě vyhraje x factor *4* *4* *4*
  • David

No jo Davidek nase nova star.. je hezkej mno hezky zpiva pravda ale mi kamosi ho fagt nemuzou vystat ale to jenom zavidi ze o nej je aspon zajem..! *5*
  • Love

Ježiš lidi!!! To je kunda největšíííííí *14* Mám z něho úplně dost! *14*
  • Davídek

Ahojte tak vás zdravím....chodí sem asík lidi ,kterým se lííb Davídkův zpěv *3* musím říct že mě se taky líbí zpívá upe krásně
  • davidek je supa

uzasne zpiva je mocky hezkej a mel by to vyhrat *5*
  • miluju

Já Davídka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pro kluky

Takže tohle říkám hlavně klukům co Davidovi závidí!!!!!Pokud chcete Davida pomlouvat tak tady raději nelezte!!!!! *16*
  • Re: CZECH ZAC EFRON

budes se navazet do Zaca???? bych chtela videt tebe jak si "nadherna" kdyz muzes o tak dokonalym klukovi jako je Zac nebo David rict ze sou osklivy... FUCK *13* *15*
  • ...

jj Davídek to je upe fajnovej klučina..klásně zpívá..a ne jenom to..což už asi všichni vědí..on je celej krásnej...moc mu fandím a držím palečky..aby to vyhrál... *14* *3* *15* *4*
  • Re: Davídek

jj,taky si myslim ze David...je smes Zaca Efrona.. *14* .. *4*
  • Je super!

Davča je upa cool boy *1* *14* ...je hustej! MOOc *3*
  • úžasnej kluk

David je uplně bezva kluk. Krásně zpívá a ktomu i hezky vypadá. *4* .Já si vždycky těšim na neděli až ho v telce zase uvidim. Tu písničku ze Shreka Hallelujah jak zpíval tak to bylo uplně boží. *14*

Je prostě úžasnej andílek *4*
    *4*
  • Re: CZECH ZAC EFRON

Tak jako sorry, ale mě už jaksi 15 není. Je mi 21 a líbí se mi jak zpívá, vypadá dobře. Je mladej a ještě se vypracuje. Ve 20 to bude kus. A znám hodně lidí, kterým se líbí a jsou ve věku jako já a i mojí mamce se líbí.
  • Re: kokot

nechapu jednu vec : kdyz je to takovej "kokot" tak proc se vlastne divas na jeho profil.. ?? hm?? hm?? *1* vipadas urcite asi takle : *9*
  • Re: Re: Re: Blbec

to dištak nebi na tebe myslim na sablinku14 ale na ????? *13* *13* i love you david *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit