-
Davídek
Davídek je taková směsla Zaca Efrona a Juliána Záhorovského.....no,myslím,že je ale mnohem hezčí než oni dva dohromady a umí opravdu zpívat *4* ......ale bacha *13* nikdo s určitostí nemůže vědět,jak se bude chovat v průběhu x-factoru a taky nikdo neví,jestli mu ta sláva fakt nestoupne do hlavy!!! *14* *4* *15* -
-
Re: Davídek
jj,taky si myslim ze David...je smes Zaca Efrona.. *14* .. *4*
-
-
Davča
Ahoj Davídek mi připomíná 2 lidi Zaca Efrona a Jesse McCartnyho nemyslíte *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Davča
Cože??? To snad nemyslíš vážně...?!? Srovnávat tak skvělýho zpěváka Jesse s nějakým amatérem z x-factoru... Jo, s tim Zacem má možná tak společnyho to, že oba sou namachrovany, ale Zac je aspoň hezčí. Toť vše! -
heh tak to rozhodne ne david je debil namyslenej zaca sice neznam ale to vim o davidovi mi staci abych si o nem myslela to co si o nem myslim (kamoska ho zna moc dobre kdyby mel nekdo naky kecy)... tak a do me!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* jo a to davidku miluju te apod ty vole tak toe moc *15* -
-
Re: Re: Davča
Souhlasím. Kamarádka s nim byla na táboře a taky si to myslí. A slyšela jsem, že když David dělal porotce na mladém mimozemském moderátorovi tak docela drsně urazil jednu holku, když jí řekl, že má hnusný jméno *16*
-
-
Neee opravdu nemyslím David gránský ti může připomínat hnusnýho metrouše *16*
-
-
..
jako davidek..je upe booží.....upe umi zpivat a jako je krasny.... *14* *1* *1* -
-
MILÁCZEK
JE TO KOUZELŇOUCZKEJ KLUČÍK A UMÍ SUPER ZPÍVAT A MÁ JAKO VELKEJ X FAKTOR - TO SE DÁ VIDĚT, PODLE TOHO, CO SE TADY PÍŠE *14* *15* *14* -
-
-
FUUUJ
Vypadá jak buzna a zpívá jak debil. Stejně už zapadnul a už o něm naštěstí neuslyšíme.... -
-
Re: FUUUJ
tak chci vidět tebe jak budes zpivat ako von.no? sam pomlouvaz a hovno umis si fakt ubohej a out!!!!
-
-
jako Zac
JJ Je fakt sladkej a vážně umí zpívat...Takovej českej Zac Efron... Jen doufám, že to nebude další krásná tvářička bez mozku s halvou ve vesmíru...Takovejch tu bylo a pohořeli... Hodně štěstí... -
-
Re: jako Zac
to si jenom myslíš Davídek je hezčí *5*
-
-
david je dobrý vyhrál první díl tvoje tvář má známíhlas *1* *1* *1*
-
Co říct
Moc mě mrzí, že David vypadl...fandila jsem mu...nechápu lidi co říkaj, že neumí zpívat...za prvé: ten kdo se dostal takhle daleko prostě už zpívat umět musí!jinak by tam nebyl...a za další...on prostě zpívat umí...má krásnej hlas a svoje kouzlo..to se musí nechat,co víc říct....Davčo, jsi super *3* -
Miluju ho !!!
Davídek..no plostě jedním slovem I LOVE YOU DAVí...krásně zpívá,mluví a je klasnunkej celej..proste ani to i love you nestačí *14* -
-
Re: Miluju ho !!!
jj *IN LOVE* *14* *14* *4*
-
-
Moc se mi líbíš
-
Ahoj Davide.jsi dobrej zpěvák