Přejít na výpis diskuzí

David Gránský

OSOBNOST 22.3.2008 
272 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • docela ujde

Heledte holky je sice hezkej moc hezky zpívá ale x factor prostě nevyhrál. *4* *4*
    • Re: docela ujde

Nevyhrál kvůli Krotitelům pudlů, ti měli správně vysmahnout.
    • kuraimo

Re: docela ujde

hmm... já fandila all-x :D
  • Davídku

Davídku mám tě mocinky ráda lofuju tě pobláznil jsi mi celou hlavu prosím napiš na e-mail děkuji *14* *14* *14* *14*
    • Re: Davídku

hmm...taky miluje Dave.......Listera *1* je to proste hustej typek mno ae co si budem vykladat na Arnieho stejnak nikdo proste nema *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Davídku

mnu ten tag napísíe hey xD
    • dawidqaaaonly

Re: Davídku

Trapko!!! *16* *8* *13*
      • Re: Re: Davídku

TAK HELE TY MILÁ NEBO MILÝ DAWIDQAAAONLY NEBO JAK..TY TADY LASKAVĚ NEURÁŽEJ A JESTLI SI MYSLÍŠ ,ŽE SI IN S TOU TRAPKOU ,BLBKOU A TAK PODOBNĚ...TAK TO TEDA NEJSI A MYSLÍM , ŽE SI TO MYSLÍ VÍC LIDÍ..TAK SI LASKAVĚ TY NAFOUKANÁ PUSINKO UVĚDOM CO VLASTNĚ PÍŠEŠ..A DÁVEJ SI MOC DOBREJ POZOR ,ABY JSME TO NEZAČALI ŘIKAT TOBĚ.A POKUD SE TI TENDLE KLUK NELÍBÍ ,NEBO NAŠE KOMENTÁŘE TAK MŮŽEŠ VYPADNOUT..ASPON BUDE O JEDNOHO BLBA MÍN ..POROUČÍM SE *16* *5*
        • Re: Re: Re: Davídku

Já souhlasím!!! David sem podle všeho ani enchodí a nikdo není zvědavej jak mu nějaká jeho fanynka píše jak moc ho miluje a aby jí napsal.Je to pěkně trapný!!!
        • Re: Re: Re: Davídku

hele ste divny dyt david je kluk jako kazdej jinej a nebojte holky tak dokonalej zas neni vim o cem mluvim :D ze davide? :D i kdyz ja ti to reknu az prijedes pac tady tro asi tezko prectes *1* *1* *1*
        • kuraimo

Re: Re: Re: Davídku

nechci nějak obhajovat, ale trapko ještě není zas tak hrozná urážka...

...úha koukam kousek dál tak promiňte :)

jeho urážení je hrozný...já teda tuhle osobu prostě...dá se říct, že ani nwm že existuje apod. ale neurážím ostatní za jejich názory...do určitý míry se to pochopit dá, ale takhle je toho moc...měl/a by vědět, že VŠEHO MOC ŠKODÍ
          • Re: Re: Re: Re: Davídku

No tak jestli jste si nevšimly holky,tak ona se Davídka zastává!Proto vás stírá!hold konkurence no,ale ty výrazy nijak hrozný nejsou *1* Fak se chováte jako malý!
            • kuraimo

Re: Re: Re: Re: Re: Davídku

ale je tu možnost že se pleteš? já tady teda skoro vůbec nejsem, ale co se koukám, vypadá to, jakoby tady pořád prostě dá se říct urážel/a apod. a to pak leze na nervy... mno taky je možnost že máš pradu :D akorát sem si teda toho zastávání moc nevšimla :D nwm jak by ho to potěšilo :D ty výrazy samy o sobě moc hrozný třeba nejsou... ale zase jako celek je o hrozný... choám se jak malá protože sem malá :D :D :D néé já jenom tak píšu páč se nudím :D a nwm jestli by se takhle malý dítě chovalo :D :D :D

jinak... konkurence? v čem myslíš? :D žádnou nevidím :D ... takhle urážet se mi nechce :D v tom konkurenci nevidim a v tom ostatnim taky ne :D možná kdyby sem se chtěla přihlásit třeba do xfaktoru a o/a taky :D
  • sarinecka.xd

http://sarinka.003.sblog.cz

Davide jseš božkej MUCK pro tebe *14*
  • katy

Líbí se mi jak zpívá,to je dobrý,stačilo jen jit na konkurz na x-factor a je slavnej......ale je good *1*
    • dawidqaaaonly

Re: katy

*13* Že by byl slavnej se říct nedá *15*
      • Re: Re: katy

jn jaá na kámošku:hele líbí se ti David Gránský?ona:kdo to je? *15*
      • Re: Re: katy

to máš pravdu,že kdoví jak slavnej není,ale aspoň se zviditelnil<3 *5*
        • kuraimo

Re: Re: Re: katy

a byl celkem dost oblíbenej... myslím, že teĎ je to možná trochu menší, ale pořád oblíbenej je :D hmm... dalo by se říct, že chvíli celkem slanej byl ;) trošku :)
  • rexo

davča

davídek je nej kluk *14* *14* *14* *14* ale nevím jeho icq *7* davídku prosím napiš mi ho na email g.terka@seznam.cz
    • dawidqaaaonly

Re: davča

Jak ste blbý *15*
      • Re: Re: davča

já jeho icq mám
        *3*
        • van

Re: Re: Re: davča

to se máš já tky *15*
  • fffffffffff

je to homouš
    • Re: fffffffffff

ja bych řekla že ty! :-D
  • mám

ahojky lidičky.já mám na něj mail a pravej odepsal mi na něj .tak kdo chce tak mi napište na- nikolalegemzova@seznam.cz a jestli se budete chctít spřátelit tak vám dám na mě ICQ
    • dawidqaaaonly

Re: mám

Zajeť blbko *16*
  • kuraimo

fáákt divný...

Heej newíte tu náhodou nekdo proč tu maj v profilu tady na osobnostech ty osobnosti doost často fotky, na kterejch vypadaj ne tak hezky jako ve fotogalerii?! :) Nehchci samozdrejme nikoho urazet, ani za vkus!!! Jen mi to tak prijde...nejen tady!!!
  • sejít se

Ahoj hele dal by jsi mi plosím tvůj email moc tě prosim. *4* *14*
    • Re: sejít se

*15* *15* *15*
      • alfka

Re: Re: sejít se

Ahojky jmenujise Adéla Hlubiková asem herečka *3* *3* *3*
  • :)

Ahoj prosím nevíte kde se dá sehnat písnička Vítr lásky? Je upně mrtě hezká, ale nemůžu jí sehnat..Díík *3* *4*
    • Re: :)

Teda Víra lásky.. ne Vítr *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší