-
Re: Re: co to znamená,
to je sympatická slečna *3* -
Re: co to znamená,
Fotka je z ankety Sportovec roku 2008 a slečna vedle Davida je jeho přítelkyně. -
stránky
www.dkostelecky.cz *4* -
co to znamená,
teda, co to má bejt za novou fotku? to je něde v divadle, ne, A co to je za sličnou slečnu vedle Davídka, Že by ten filuta měl slečnu a já se to zase dozvěděla jako poslední? *9* -
Re: email
Díky, já na něj mail vím, ale ještě jsem neměla příležitost mu něco hezkého napsat. *3* Myslím, že nemá spíš čas. -
email
Jo ale nic... asik se bojí nicméně adresa je perazzi25@seznam.cz abyste neřekli, že se s Váma nerozdělím o tento požitek *3* -
Re: email
Už jsi mu napsala? *3* -
email
Chacha našla jsem Davidovu emailovou adresu a dokonce ji sám napsal v jednom rozhoru na chatu........ dalo se čekat že t bude něco s jeho pistolí... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz
jj...celkem dobry...ja sem ho stejne nak neposlouchala xDDDD -
Re: Re: Re: Re: Odkaz
Takže skvělej zážitek, co? *3* -
Re: Re: Re: Odkaz
no my snim mely jakoby diskuzi :o) sme se ho mohly psat na ruzny otazky atd. a videla sem pravy olympijsky zlato heeec xP xD -
Anomince
Ahojky, to kdybych věděla email tak taky píšu. Zkus to přes klasickou poštu k němu a nebo k jeho spíše rodičům, adresované na jeho jméno.... budeš to mít jistější....... *4* -
Re: Re: Odkaz
Tak to je super, že jste měli tu možnost se s ním setkat. *3* Co vám ještě hezkýho povídal? Já ho mám hrozně ráda. To, že je takový skromný. *3* *3* -
anonimka
ahoj nevite nekso kde najdu telefoni cislo nebo emailovou adresu davida ?????? -
Re: Odkaz
jooo to je xD uplne v pohode jako xD jenom mluvil strasne strucne xD se nas asik bal xDD -
Odkaz
http://plzensky.denik.cz/zpravy_reg ion/kostelecky_na_navsteve_v_plzenc i.html
Je to opravdu velký sympaťák. *3* *3* -
Re: Re: Já to neviděla
Pardon, tak přes tenhle odkaz to nejde. Dáš www.ceskatelevize.cz, pak pořady a-z a tam klikneš na Uvolněte se, prosím! *3* *3* *3* -
Re: Já to neviděla
http://www.ceskatelevize.cz/program /detail.php?nzv=Uvoln%ECte+se%2C+pr os%EDm
Příjemnou zábavu. *3* -
Já to neviděla
jejda, fakt? to nejni fér... já to neviděla byla jsem na brigádě do večera.... nemáte někdo záznam či něco takového nebo nějakou stránku kde by byl tento záznam z pořadu Uvolněte se prosím? *9* -
David u Krause :-)
Včera byl David v pořadu Jana Krause Uvolněte se, prosím! Byl výbornej. Tak dlouho jsem se už nepobavila. Díky Davide za prima páteční večer. *3*