Přejít na výpis diskuzí

David Kostelecký

OSOBNOST 13.8.2008 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vjelda

Re: Re: co to znamená,

to je sympatická slečna *3*
  • andrii

Re: co to znamená,

Fotka je z ankety Sportovec roku 2008 a slečna vedle Davida je jeho přítelkyně.
  • vjelda

stránky

www.dkostelecky.cz *4*
  • vjelda

co to znamená,

teda, co to má bejt za novou fotku? to je něde v divadle, ne, A co to je za sličnou slečnu vedle Davídka, Že by ten filuta měl slečnu a já se to zase dozvěděla jako poslední? *9*
  • andrii

Re: email

Díky, já na něj mail vím, ale ještě jsem neměla příležitost mu něco hezkého napsat. *3* Myslím, že nemá spíš čas.
  • vjelda

email

Jo ale nic... asik se bojí nicméně adresa je perazzi25@seznam.cz abyste neřekli, že se s Váma nerozdělím o tento požitek *3*
  • andrii

Re: email

Už jsi mu napsala? *3*
  • vjelda

email

Chacha našla jsem Davidovu emailovou adresu a dokonce ji sám napsal v jednom rozhoru na chatu........ dalo se čekat že t bude něco s jeho pistolí... *3*
  • --clariska--

Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz

jj...celkem dobry...ja sem ho stejne nak neposlouchala xDDDD
  • andrii

Re: Re: Re: Re: Odkaz

Takže skvělej zážitek, co? *3*
  • --clariska--

Re: Re: Re: Odkaz

no my snim mely jakoby diskuzi :o) sme se ho mohly psat na ruzny otazky atd. a videla sem pravy olympijsky zlato heeec xP xD
  • vjelda

Anomince

Ahojky, to kdybych věděla email tak taky píšu. Zkus to přes klasickou poštu k němu a nebo k jeho spíše rodičům, adresované na jeho jméno.... budeš to mít jistější....... *4*
  • andrii

Re: Re: Odkaz

Tak to je super, že jste měli tu možnost se s ním setkat. *3* Co vám ještě hezkýho povídal? Já ho mám hrozně ráda. To, že je takový skromný. *3* *3*
  • anonimka

ahoj nevite nekso kde najdu telefoni cislo nebo emailovou adresu davida ??????
  • --clariska--

Re: Odkaz

jooo to je xD uplne v pohode jako xD jenom mluvil strasne strucne xD se nas asik bal xDD
  • andrii

Odkaz

http://plzensky.denik.cz/zpravy_reg ion/kostelecky_na_navsteve_v_plzenc i.html

Je to opravdu velký sympaťák. *3* *3*
  • andrii

Re: Re: Já to neviděla

Pardon, tak přes tenhle odkaz to nejde. Dáš www.ceskatelevize.cz, pak pořady a-z a tam klikneš na Uvolněte se, prosím! *3* *3* *3*
  • andrii

Re: Já to neviděla

http://www.ceskatelevize.cz/program /detail.php?nzv=Uvoln%ECte+se%2C+pr os%EDm

Příjemnou zábavu. *3*
  • vjelda

Já to neviděla

jejda, fakt? to nejni fér... já to neviděla byla jsem na brigádě do večera.... nemáte někdo záznam či něco takového nebo nějakou stránku kde by byl tento záznam z pořadu Uvolněte se prosím? *9*
  • andrii

David u Krause :-)

Včera byl David v pořadu Jana Krause Uvolněte se, prosím! Byl výbornej. Tak dlouho jsem se už nepobavila. Díky Davide za prima páteční večer. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit