-
email
Jo ale nic... asik se bojí nicméně adresa je perazzi25@seznam.cz abyste neřekli, že se s Váma nerozdělím o tento požitek *3* -
-
Re: email
Díky, já na něj mail vím, ale ještě jsem neměla příležitost mu něco hezkého napsat. *3* Myslím, že nemá spíš čas.
-
-
Já to neviděla
jejda, fakt? to nejni fér... já to neviděla byla jsem na brigádě do večera.... nemáte někdo záznam či něco takového nebo nějakou stránku kde by byl tento záznam z pořadu Uvolněte se prosím? *9* -
-
Re: Já to neviděla
http://www.ceskatelevize.cz/program /detail.php?nzv=Uvoln%ECte+se%2C+pr os%EDm
Příjemnou zábavu. *3* -
-
Re: Re: Já to neviděla
Pardon, tak přes tenhle odkaz to nejde. Dáš www.ceskatelevize.cz, pak pořady a-z a tam klikneš na Uvolněte se, prosím! *3* *3* *3*
-
-
-
omluva
chtěla bych se vám všem omluvit za chybu která nastala díky mě když jsem přidávala fotku davidu kosteleckému tak jsem se netrefila a místo davida jsem přidala fotografii ondřeje synka tak mne prosím omluvte *9* -
-
Re: omluva
já si řikám, co je to tam za blbost, David na skifu????
-
-
konečně se ví
a ještě jsem chtěla dodat... o střelbě se téměř nikdo nezmiňuje v novinách a v telce taky.. jen snad, když je ta olympiáda a nebo mistrovství. Snad se to už konečně zpraví a bude se o ní psát více, když už se ví o Kosteleckém a Emmons. Byla bych nadšená *5* -
Odkaz
http://plzensky.denik.cz/zpravy_reg ion/kostelecky_na_navsteve_v_plzenc i.html
Je to opravdu velký sympaťák. *3* *3* -
-
Re: Odkaz
jooo to je xD uplne v pohode jako xD jenom mluvil strasne strucne xD se nas asik bal xDD -
-
Re: Re: Odkaz
Tak to je super, že jste měli tu možnost se s ním setkat. *3* Co vám ještě hezkýho povídal? Já ho mám hrozně ráda. To, že je takový skromný. *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Odkaz
no my snim mely jakoby diskuzi :o) sme se ho mohly psat na ruzny otazky atd. a videla sem pravy olympijsky zlato heeec xP xD -
-
Re: Re: Re: Re: Odkaz
Takže skvělej zážitek, co? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Odkaz
jj...celkem dobry...ja sem ho stejne nak neposlouchala xDDDD
-
-
-
-
-
-
on to věděl
Velká gratulace ke zlaté medaili:). Ještě před závodem si taťka otevřel noviny a řekl, že máme další medaili. Nevím jak to mohl tušit, ale nemýlil se a to je podstatný. Úplná nádhera. Díky Vám, sportovcům jsem pyšná na to, že jsem z České republiky. -
DAVID je jednička!
David byl výborný, famózní, jedinečný!!! -
Díky,díky díky, Davide Kostelecký
Co se týče Davida, je to prostě borec. Jak správně řekl, je určeno shůry, kdy má střelec svůj, den, což jsem sama poznala na sobě. Bylo mi blbě a bolela mě hlava, fakt hrůza a stejně jsem si dala osobák. Prostě podle mě den na nic a ejhle a ono se to povedlo.
David to měl ten den prostě v rukách a strašně jsem mu to přála. KOnečně bylo vidět, co mi Češi jsme zač, a že i my se dokážemě pořádně vytáhnout před celým světem.
Takže Davide Kostelecký díky, díky,díky *4* *14* -
-
Re: Díky,díky díky, Davide Kostelecký
Souhlasím a navíc David na mě od začátku působí velmi příjemným a skromným dojmem. *3* Zkrátka je to skvělý a fajn kluk. *3* *3* *3* Přeji mu, aby se mu dařilo i do budoucna. *3*
-
-
sympaťák
jj on je strašněj sympaťák a hlavně se nechvástá, jak někteří lidi. Je prostě takovej skromnej.... těším se, až zase bude nějakej závod v telce nebo poblíž a zase jej uvidím v akci *4* -
-
Re: sympaťák
Přesně tak. To se mi na něm právě líbí. *3* Je to hodný člověk a skvělý sportovec. *3*
-
-
David u Krause :-)
Včera byl David v pořadu Jana Krause Uvolněte se, prosím! Byl výbornej. Tak dlouho jsem se už nepobavila. Díky Davide za prima páteční večer. *3*