Přejít na výpis diskuzí

David Novotný

OSOBNOST 31.12.2006 
145 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škvára

čus davide asi si mě nepamatuješ hráli jsme za barákem fotbal petr ze třetího mamča tam furt bydlí. Moc ti fandim viděl sem všechno o rodičích a dětech bomba!At se ti daří moc ti fandim. *3*
    • Re: škvára

vole, jasan, že pamatuju...máš mladšího bráchu "škubánka"... *1* takový věci se nezapomínaj!! *5*
  • !-!

Tak k vám jen jedna jediná poznámka - zůstaňte hrát stejně, jako hrajete doposud, ty výkony jsou famózní, na vašeho Dimitrije pan Heřmánek se vší úctou nemá a Rodiče a děti mi připomínají mě samotnou s mým dědečkem, tak moc důvěryhodně zahrané to je. Hodně zdaru! *3* *3*
    • Re: !-!

moc děkuju... *4*
  • Narozeniny

Cau Davčo, koukám, že jsi měl výročí. Není to tak dávno, co jsme na balkóně v Bohnicích zapíjeli Euro 92 (myslim úvodní match). Včera jsme si dal na tebe pivko v Dejvicích na přístavku...Všechno nejlepší a díky za včerejších 39st.
  • přání 40x

Přeji ti 40x stálé zdraví a jen samé úspěchy ve všem na co šmátneš.
    Tvé stáří. *1*
  • 40

ty víš *1*
  • novesly

pozvánka

Ahojík, no mě si asi moc nepamatuješ,ale určo si pamatuješ Vencu Novotnýho...to je muj táta. Hrozně tě pozdravuje a mám tě pozvat k němu domu do hospůdky. Jsme v Čakovicích. Jinak ve středu se chystám na děti noci a koukala jsem že tam taky hraješ, tak se těším. Se zatím měj a ozvi se. Táta by měl radost kdyby jsi se ukázal. Ahoj
    • novesly

Re: pozvánka

Tak prej kdyby jsi nevěděl, tak slávista. Podle toho by jsi měl znát. Z Oldřichova.
      • Re: Re: pozvánka

aha...slávista...proto mám s pamětí takovej problém... *3* ale brácha mi to rozklíčoval a opravdu prej taťka existuje:-))
        • novesly

Re: Re: Re: pozvánka

No jooo, ještě že máš Lukyho. Jinak Přešlapy super, děsná prča...Měj se hezky *15*
  • Plzeň 2

A to kdy budete v Plzni, nebo někde poblíž se dá snad najít na stránkách DD, že jo? Jenom, když bych měla zrovna volnou chvilku, že bych zašla :o).
    Taky jsem Vás chtěla moc moc pochválit, že jste jeden z mála, ne-li sám, kdo odpovídá. Tak tedy CHVÁLIM :o)).
    • Re: Plzeň 2

jde to na našich stránkách určitě dohledat... *3* děkuji za pochvalu:-) tedy samozřejmě v případě, že jsem to opravdu já, kdo odpovídá... *5* já taky nemám jistotu, že jste to fakt vy *3*
      • Re: Re: Plzeň 2

Ale vždť vy víte, jak to myslim...:o), ale jestli to vy nejste, tak to hrajete při nejmenším přesvedčivě *3* .
        Mějte se.
  • mikulka24

...

Téda, Vy nejste žádný troškař - hned dvě nominace! *3* Gratuluju. *3*
    • Re: ...

já ale jsem troškař... *3* to si vymysleli oni takhle... *4*
  • plzeň

Dobrý den, chtěla jsem se jenom zeptat, jestli ještě tu a tam hostujete s DD v Plzni. Aspoň na divadelním festivalu, co je každoročně v září...
    Vím, že jste tam byli asi před třemi lety. To jsem v divadle pracovala, tak jsem měla přehled, co se děje. A pak mi škola zavála jinam. Studuju v jižních Čechách, tak to mam do Prahy trošku víc z ruky *9*. Vás jsem objevila až ve filmu O rodičích a dětech, ale jako daber (výborný daber) jste mi přišel do povědomí dřív.
    Mějte se hezky a ať se daří. *4*
    • Re: plzeň

Plzeň je stále jednou z našich pravidelných štací...:-)) a díky za přání *3*
  • Wayníček

Čože????? *8* To som fakt nevedela, strelila som prvého futbalistu, ktorý ma napadol. Ale v poslednej dobe sa mi zvýšila jasnovidecká schopnosť, takže to je tým. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit