-
Dobrý deň p. Pospíšil,
uz pár hodín sa snazím nájsť nejaký odkaz kde by som Vám mohol napísať...
chcem sa vyjadriť k Vášmu spolukomentovaniu MS 2012...
Vždy som rád pozeral prenosy zápasov na ČT ... kým ste sa tam neobjavili Vy ... vašimi vyjadreniami zosmiešnujete športovcov a Vaše pesimisticke blogy typu MS vtákov Debakl a podobne mi neprídu ani vtipné ani smutné skôr subjektívne... myslím, že Vy ako športovec by ste sa mohli odosobniť a poskytnúť divákom nadhľad športovca vyzdvihnúť ich výkon a neriešiť zbytočné a trápne veci zo zákulisia... Vaša elektronická tužka sa mi zdá absolútne vtipná :)) vždy sa teším na analýzu zbytočností ... co kdyby? a co a jak? ... som športovec rovnako ako Vy... ano fandím Slovenskej repre.. kým sú Slováci v hre majú na medailu nemyslíte ? ... a narážky na Cháru a jeho materskú škôlku :))) no comment, keby Češi mali takeho beka, nosíte ho na rukách :) nechcem ísť viac do podrobností , len by som sa tu rozpisoval donekonečna ... myslím,že v hokeji sa hrá na góly a ostatne reči sú zbytočné ... riešte to čo ovplyvníte... skúste byť objektívny...keď ste taký borec nastúpte na modrú a bojujte ... mám rád český,ruský,kanadsko-americký hokej celkovo šport je fajn tak ho neprznite a venujte sa hre !!! Slovensko vyhralo so šťastím nad Švajčiarskom :) a Česko sympaticky prehralo z Ruskom :)))
Jozef
divák zo Žiliny -
všechno nejlepší k dnešním narozeninám :-)
-
ahoj,všechno nejlepší k narozeninám,díky za spolukomentování zápasů hokeje na MS,je to zajímavé oživení něco více se dovědět o dění kolem hokeje,přeju ještě hodně zdraví a našim držím palce,aby jim to vycházelo co nejlépe,aby se sehráli a dotáhli to do zdarného konce.
Zdraví jedna z fanynek hokeje paní Lída