-
David
Na jednu stranu tu máme poměrně sympatické a neokoukané herecké obsazení s charismatickým Davidem Švehlíkem v čele... Tak myslím, milé dámy, že s touto větou všechny souhlasíme, že? *3* -
Sympaták
David je sympatický muž má být po kom jeho tatínek byl a je moc krásný muž. *14* -
david švehlík
david švehluk peknej chlap ulcite musi by t i good strasne se mi liby a chtela bych ho nekdy videt *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: david švehlík
Já taky. *14*
-
-
david švehlík
je to super herec,nejvíc se mi líbil asi v pravidlech lži.připojuji se k dotazu v jakých představeních v divadle hraje -
-
Re: david švehlík
Mrkni na stránky divadla Na Zábradlí. Mě zaujala hra Ředitelé. Byl jste někdo na této hře? *3*
-
-
Davídek
Ahoj Meggy vítej v klubu! *4* -
Charisma
Já se tedy připojuji k jeho obdivu *3* je úžasně charismatický a v shlédnutých Pravidlech lží mu byla role šitá na tělo,je na pohled strašně drsňáckej,ale když se usměje tak teda prolomí ledy a to by si člověk dal říct.Ráda bych zašla do divadla,kde hraje nemáte někdo tip.Taky mě překvapilo,že má za manželku Jitku,to jsem teda nevěděla.Jinak se mi teda dlouho žádný herec tak nelíbil *14* *14* -
-
Re: Charisma
ahojky!!! jakou jitku manželku? já se dočetla, že má manželku ale nevím koho *9* -
-
Re: Re: Charisma
Jeho manželkou je herečka Jitka Schneiderová (hrála např. v Samotářích, Jak se krotí krokodýli, v seriálu Nováci, Letiště, pohádce Jezerní královna atd.). *3*
-
-
-
nazdárek
no já projížděla hromadu stránek a moc jsem toho nenašla, ne více než je toho tady :o( záhadné *1* -
Davídek
Nevíte někdo o Davidovi více než je na těchto stránkách? Nebo, kdyby někdo zjistil, nebo věděl o jeho stránkách. Díky.
Je tu toho o něm málo.*5* *16* *9*
Je prostě boží *3* *14* -
DAVID je jednička!
Byl jste někdo na nějakém divadle, kde David hraje? Jinak koukám, že se všechny shodneme na stejném názoru, že David je nádherný chlapík a vybérný herec. *3* -
-
Re: DAVID je jednička!
Pardon, oprava VÝBORNÝ herec. *3*
-
-
Davídek
David opravdu boží muž, který by stál za hřích. *14* Velice se mi líbí a těším se na to až ho zase uvidím v Kriminálce Anděl, jako neohroženého Tomáše Benkovskovského. *14*
je to prostě andílek *4* *14*