-
Ahoj!
Ještě já se představím. Přišla jsem taky z Novy *4* ...
Mám přezdívku Sunny, ale říkejte mi Kačka *3*
A doufám, že se náš fanklub ještě hodně rozroste, protože takový skvělý člověk jako David si to určitě zaslouží!!! *14* -
Re: Re: Tapeta
Přesně tak. David Švehlík je nejlepší český herec. Velmi ho obdivuju a mám ho ráda. *3* -
Re: David
Vítej v klubu. *3* -
David
Tak jsem tu také.Z Novy rovnou do Davidova fan-klubu.Další zasloužilá (hodně bláznivá) matka jde rozšířit řady. *14* -
Re: Tapeta
Není zač. Snažila jsem se, protože takovej člověk jako je David Švehlík si zaslouží tapetu. *3* -
Tapeta
Díky moooc za tapetu. *3* *3* *3* -
Re: Davídek
Doufejme, že David bude taky na chatu. Bylo by to super. *3* -
Davídek
Na stránkách Novy byl chat s Martinem Stropnickým, tak doufám, že bude i s Davidem. Nebylo by to špatné co? Aspoň by jsme si s ním mohli popovídat*14**3*, když ho nemůžeme mít*9*! -
Re: Davídek
Kup si DVD, máš tam i bonusy jako trailery, ocenění, film o filmu, fotogalerii atd. *3* -
Davídek
Já ten film Pravidla lži nemohu nikde sehnat, ve videopůjčovně ho nemají *9*
Ráda bych ho skoukla, dřív než si koupím dývko. -
David a Pravidla lži
Včera večer jsem zkoukla film Pravidla lži. Skvělý film, skvělé herecké výkony a David Švehlík- ten neměl chybu.Ten nemusel ani nic říkat, ty jeho pohledy očí, mimika, gesta mluvily za vše. *3*
David je výborný český herec, lepšího neznám. *3* *14* *3* -
měla jsem smůlu
ahojky!!
tak jsem se vydala na výlet do Prahy a 3x jsem to vzala kolem divadla a bohužel jsem neměla štěští a opět ho neviděla :o( -
Davídek
Tak s tím 100% souhlasím *14* *14* -
David
Na jednu stranu tu máme poměrně sympatické a neokoukané herecké obsazení s charismatickým Davidem Švehlíkem v čele... Tak myslím, milé dámy, že s touto větou všechny souhlasíme, že? *3* -
Re: david švehlík
Já taky. *14* -
Sympaták
David je sympatický muž má být po kom jeho tatínek byl a je moc krásný muž. *14* -
david švehlík
david švehluk peknej chlap ulcite musi by t i good strasne se mi liby a chtela bych ho nekdy videt *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* -
Re: david švehlík
Mrkni na stránky divadla Na Zábradlí. Mě zaujala hra Ředitelé. Byl jste někdo na této hře? *3* -
david švehlík
je to super herec,nejvíc se mi líbil asi v pravidlech lži.připojuji se k dotazu v jakých představeních v divadle hraje -
Re: Re: Charisma
Jeho manželkou je herečka Jitka Schneiderová (hrála např. v Samotářích, Jak se krotí krokodýli, v seriálu Nováci, Letiště, pohádce Jezerní královna atd.). *3*