-
Re: Charisma
ahojky!!! jakou jitku manželku? já se dočetla, že má manželku ale nevím koho *9* -
Davídek
Ahoj Meggy vítej v klubu! *4* -
Charisma
Já se tedy připojuji k jeho obdivu *3* je úžasně charismatický a v shlédnutých Pravidlech lží mu byla role šitá na tělo,je na pohled strašně drsňáckej,ale když se usměje tak teda prolomí ledy a to by si člověk dal říct.Ráda bych zašla do divadla,kde hraje nemáte někdo tip.Taky mě překvapilo,že má za manželku Jitku,to jsem teda nevěděla.Jinak se mi teda dlouho žádný herec tak nelíbil *14* *14* -
nazdárek
no já projížděla hromadu stránek a moc jsem toho nenašla, ne více než je toho tady :o( záhadné *1* -
Re: Re: Davide,jsi nej!
Krásná slova. Líbí se mi na Davidovi to, že není jako ti ostatní herci, kteří na sebe rádi upozorňují a považují se za rádoby celebrity. David je výborný herec, který se dokáže prosadit a myslím, že všechny diváky si získá nejen svým úžasným charisma, ale především bravurně ztvárněnými rolemi ve filmech a seriálech. *3* -
Re: Davide,jsi nej!
jak tak koukám, většina přispěvovatelek je po 30cítce, ale přesto přiznávájí pocity jako za mlada..nu, není se zase až čemu divit, tento pán má prostě charizma jak kolo od vozu, je fakt, že mě David také zaujal, má něco křehkého ale zároveň velmi silného v sobě, co dnešním mužům chybí..pořád mě někoho připomínal(už v té pohádce), až mě došlo, že je synem neméně známého a šikovného herce pana Švehlíha sen.má jeho ústa a nejspíš i základy dobrého vychování..těší mě, že se pomalu prosazuje, dnešní doba nepřeje kvalitě, tak třeba v tomto případě zažijeme krásnou vyjímku...hodně štěstí jak na jevišti tak v osobním životě *4* -
Davídek
Nevíte někdo o Davidovi více než je na těchto stránkách? Nebo, kdyby někdo zjistil, nebo věděl o jeho stránkách. Díky.
Je tu toho o něm málo.*5* *16* *9*
Je prostě boží *3* *14* -
Re: DAVID je jednička!
Pardon, oprava VÝBORNÝ herec. *3* -
DAVID je jednička!
Byl jste někdo na nějakém divadle, kde David hraje? Jinak koukám, že se všechny shodneme na stejném názoru, že David je nádherný chlapík a vybérný herec. *3* -
Davídek
David opravdu boží muž, který by stál za hřích. *14* Velice se mi líbí a těším se na to až ho zase uvidím v Kriminálce Anděl, jako neohroženého Tomáše Benkovskovského. *14*
je to prostě andílek *4* *14* -
Re: Re: muck
I JÁ SE PŘIDÁVÁM DO KLUBU :-) VE 30 JSEM SE VRÁTILA DO SVÝCH PUBERTÁLNÍCH LET *4* -
David
Pravidla lži, byly úplně vynikající a David je úplně úžasnej, nejen jako chlap,ale i jako herec *14* -
Re: muck
Ahojky tak s tím sněním jsem na tom úplně stejně *14* -
Zdravím všechny fandy
Abych se přiznala tak od filmu Román pro ženy jsem musela zkouknout všechny filmy, které byly k dispozici s Davidem a musím říct, že je fakt výborný.A pravdivé lži nemají chybu *3* -
Re: Re: drsnak
Souhlasím s vámi, děvčata. *3* Já poprvé zaregistrovala Davida v pohádce Anděl Páně, ale to jsem nevěděla, o koho se jedná a teď by se dalo říct, že seriál Kriminálka Anděl sleduji jen kvůli němu. Včera jsem údivem k němu skoro přestala vnímat děj. *1* Ano, ano, je ženatý a má dvouapůlletou dceru. -
Re: drsnak
přesně tak :-) třicítka mi klepe na dveře a doba idolů už je dávno za mnou, ale na Pravidla lži jsem kvůli Davidovi koukala dvakrát za sebou a připadala jsem si jak čtrnáctiletá poblázněná fanynka. To snad ani není správné, aby někdo byl až TAKHLE úchvatný.. když jsem si pak na netu přečetla, že je šťastně ženat, tak jsem si musela dát pro uklidnění skleničku vína :-) -
Výborný herec
David je vynikající herec. Film Pravidla lži jsem sice neviděla celý, ale David byl vynikající, totéž v Kriminálce Anděl. Skvělý herec bez jediné chybičky. *3* -
muck
je fakt uzasnej, strasne nadhernej, naposledy sem takhle snila o hercich kdyz sem byla mala, ale ted se mi to vratilo... *14* fanynky, jestli o nem vite neco vic nebo ho i znate, pisnete mi 246916407 na icq... packo a mej te se *14* -
drsnak
vcera jsem videla pravidla lzi, david svehlik se mi tam moc libil. zda se mi, ze s langmajerem doopravdy dokazali zahrat "drsnaky"... jinak se to ceskym hercum moc nedari, ale tihle byli fakt ... jako zivi hehe :))
mimoto vam musim dat za pravdu - je vazne sexy. taky uz mi tricitka odzvonila a zrovna nedavno jsem si stezovala, ze co jsem vdana a mam deti, uz se mi ani chlapi nelibeji.. ale tenhle teda jo! *3* -
Davídek Švehlíík
Davídek , moc pěknej kluk a hezky z¨tvárnil krmiminalistu v Kriminálce Anděl =) *14*