Přejít na výpis diskuzí

David Thewlis

OSOBNOST 31.12.2006 
84 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší profesor obrany proti černé magii
  • souhlas

Nejlepší uč. proti černé magii. Chce-li někdo pokecat o HP a jiných blbinkách ať napíše čauky Maťa (15)
    • Re: souhlas

David is cool !!! *14* *14*
  • film

Ahoj v jeho filmogafii jsem si nevšimla toho flmu o prokletých básnících, hrál tam Baudelaira a byly tam "moc pěkné" postelové scény s Rimbaudem(mám pocit, že toho Hrál DiCaprio). Dívali jsme se na to ve škole, bylo to moc zajímavé ale od té doby ho nemám moc v lásce,jelikož kdyholiv ho vidím třeba v HP vybaví se mi, jak se vášnivě miluje s DiCapriem a tomi kazí dojem z filmu:-(
    • Re: film

Nes, nepleť Baudlaira s Verlainem. A ten film je tak úžasný, že mi ani ta velmi dobře natočená "postelová" scéna nevadí. Hollandová prostě umí. (Myslím, že třeba film "Wilde" o Oscaru Wildovi byl tomhle ohledu náročnější).

A krom toho, David má spoustu jiných skvělých filmů, kde mu to jednoduše sekne! Třeba "Sedm let v Tibetu", to je můj nejoblíbenější. Moc bych si přála vidět "The Inner Life of Martin Frost", jsem zvědavá, jestli to u nás někdo vydá. No a ten poslední film, "Chlapec v pruhovaném pyžamu", to bude zase síla!

Oprava Hrál Verlaina;-)

tady jsem našla jeden odkaz na ten film http://en.wikipedia.org/wiki/Total_ Eclipse_%28film%29 v češtině se to jmenuje Úplné zatmění
  • anethia

vn

všechno nejlepší ! *14*
  • rhonwen

Excelentní herec!

David Thewlis je naprosto prvotřídní herec. Mám už ve sbírce 21 snímků z jeho filmografie, takže vím, o čem mluvím. Četla jsem taky jeho první román "Late Hector Kipling" a fakt to stojí za to! Kdybych byla lepší v angličtině, už bych ho přeložila. *4*
  • D.T

jee krássnoučkej *14* *14* !!
    Ale fakt mě stve jak si mohl nechat líbit od tý svý ženy Anny že měla ( a jeste se porát říká že má!!! *16* *16* ) poměr s Hansem ¨Mathesnem!!!
    Zabít!
    • rhonwen

Re: D.T

Podle mě je to čirý nesmysl, těžko si začínat s někým poměr, když máš přítele i dítě s sebou na natáčení! *16*
  • klarajelenova

klarajelenova

klááááásnej herec
    *14*
  • Mega!!!!!!

Mno jo mno týpek xD *1* *1* *1*
  • rhonwen

Profilová fotka

Prosím, nebylo by možné vyměnit profilovou fotku? Tahle je snad nejhorší, kterou znám.
    • rhonwen

Re: Profilová fotka

Děkuji mnohokrát za rychlost! *4*
  • obdivuju ho

hmm podle mne je celkem hezkej joo souhlasim ze neni zrovna hezounek alee tak komu se nelibi nech se nediva moreee ..v dracim srdci bil super ......jako ainon ..hmm *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit