-
David vede !
Dyť ten chlap je úplně ošklivej!!! Tak mně proboha řekněte proč jsem z něho úplně hotová !!! -
-
Re: David vede !
*1* Tak to ti nepovím, ale jsem na tom stejně.. jako chlap se mi moc nelíbí (i když totálně ošklivý není), ale stejně toho jeho Lupina žrádlím. *1* -
-
Re: Re: David vede !
Když mi domů holky přinesly Pottera trojku, strašně mě zajímalo, kdo Lupina hraje, a vyloženě jsem se zděsila. Měla jsem o něm svoji představu, poněkud odlišnou... No, za pár dní už jsem vysedávala před obrazovkou jenom kvůli těm pár minutám s DT, a teď už hledám kdejakou zmínku na internetu a hledám filmy, kde hraje. Jsem totálně zblblá... *14*
-
-
-
davídek
Je nádhernej *14* *14* *14* *14* *14* ale david Tennant je taky nádhernej. No ty Davidové *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: davídek
To máš pravdu že je David Tennant nej... nechceš si pisat ?? můj mejlík je nahoře...
-
-
Důležitá poznámka
Mylím, že je na čase poznamenat, že krom toho, že je to naprosto úchvatný mužský, je taky skvělým hercem, režíruje, píše divadelní hry a četla jsem taky pár jeho básniček. V televizi se letos můžeme těšit na "Sedm let v Tibetu" a na "Short and Curlies" (tam mu bylo teprve dvacet). Za roli v "Základním instinktu2" se David fanouškům omlouval, někdy prý člověk musí vzít, to co je. Ještě jsem to neviděla, tak nevím.
A v červenci nashle v kině! -
-
Ufffffffffffffff
Super vlkodlak! *14* Nechala bych se od něj kousat ve dne v noci.A to i při úplnˇku. *3* *14* *14* *14*
-
-
Láw you
*14* *14* *14* *14* *14* moc klásnej herec upa ho žeru *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* kdo by chtěl pokecat o harrym bo tak tak mě zkontaktujte na mejla kuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
adresa
Nevíte kde bych našla adresu??????? nebo emailna DAvida *7* *7* *7* *14* -
Happy Birthday!
Všechno nejlepší Davide (vlkodlačku) *14* *3* -
Doporučení
Chcete vidět film, kde David ukázal vše? A nejenom herecký talent? Tak si nenechte ujít tento 13 let starý snímek s názvem /plné zatmění *3* *1* *15* -
oprava
Úplné zatmění..pardon -
charisma
charismatický chlap,hodně přitažlivý,i když krasavec to není,to je fakt,ale kdo teď chce krasavce?By se nám za ním jenom točily baby ne?:-D nejsme blbé:-D Pokud poberete význam slovního spojení "sladký chlap" tak to je on. *4* -
.....
Chápu,že Matheson je o hodně mladší než Dave,ale kam dala Anna oči a rozum?Bože muoj:-( chudák David *5* -
-
Re: .....
Co máš s Mathesonem? To snad byla jenom filmová záležitost, ne? Nevěřím, že by si s ním Anna něco začala.
-