Přejít na výpis diskuzí

David Vobořil

OSOBNOST 31.12.2006 
43 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • David

Davide jsi hroznej simpaták...chtěla bych si s tebou pokecat,tak mi prosím napiš na e-mail který jsem tu napsala a tohle je moje icq 445-844-318.Mocinky tě prosím napiš mi a pokecáme...pls. *3* neboj,nebudu otravovat jen si s tebou chci pokecat. *4* Dík a p@.
    • Re: David

ahojky davide ja jsem jarca a viděla jsem tě v Ulici a ve filmu panic je nanic
      a ja jsem se do tebe zamilovala ale nevim co mam delat protoze je mi teprv 11
      let *14* ale jsi moc hezky a v tom filmu jsi bezva a podlemě jsi úžasnej kluk miluji tě
  • Davídek :-*

Chujky Davídku *14* Seš moc krásnounkej, milej kluk do kterýho sem se zakoukala už po filmu Panic je nanic seš fakt bombovej a mám tě ráda....pokud chceš vidět jak vypadám stačí napsat na e-mail který jsem sem zadala a můžu poslat foto......Pokud chceš tak mi můžeš poslat na e-mail nebo tady přímo zveřejnit svoje icq nebo e-mail plosím plosím děkuju tvoje mrtě velkáááá fanynka ANET *14* *14* :-*
  • david

david je moc hezkej herec!!nebudu tady psat jak je uzasnej,protoze to vsichni vedi!!! *1* *1* ale je me se moc libi *14* a jestli chces tak mi muzes napsat na e-mail *1* *4*
  • Davídek

Jo tady všichni mají pravdu.Davídek je ten neujůžasnější herec!!Ve fimlu Panic je nanic ses mi líbil vté vodě nejvíc! PRosím chtěla bych si z tebou pokecat napiš na E-mail co jsem ti sem naspala a nebo na icq 233-205-732 prosím ozvi se!!
  • David

David je nádhernej!! Napiš nám tvůj E-mail nebo icq kde by jsme si stebou mohli psát!! My fanynky !! Ahoj Davídku
  • Ahojky

ahoj davide,viděla jsem tě ve filmu panic je nanic a seriálu ulice..moc se mi líbíš,jsi krásnej...Asi tě chce hodně holek,ptž si fakt hezkej,ale ..nemohli by sme si spolu třeba jen psát???plosím..pokud chceš napiš mi pls na kristynakl@seznam.cz....je mi 15..tak zatim ahoj a pls napiš..Kristýna *4*
  • nenormální lidi

lidi nejste normální to si fakt myslíte , že tady vysedává a čumí nato kdo mu píše...ten ani neví , že existujete *3* *5*
  • Davčo napiš:)

Zdarec Davčo..seš moc hezkej a sympatickej kluk a v Panic je nanic jsi byl fakt k sežrání *14* no,tak tě jen prosím,ať mi písneš třeba na maila Klaruskaaaa@seznam.cz a nebo na icq 218-882-550 určitě fajně pokecáme *4* *7*
  • Čus

Jsi krásný kluk a zároven dobrý herec. Jsi můj idol. papa
  • Davide jsi moc pěknej kluk

ahoj Davide nechceš pokecat s mojí kámoškou jseš stejnej rok jako moje kámoška akorát výhoda je v tom že kámoška je 24.1.1989 a ty 23.10.1989
    mojí kámošce je 19 a tobě je kolik nechceš nám dát svůj email prosím prosím
    jsi moc sexy kluk.zdraví Lucka a kámoška Tereza

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit