Přejít na výpis diskuzí

Davide Mattioli

OSOBNOST 31.12.2006 
377 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: stranky

ciao Jana.Pamatuju moc dobrri.A dekuij jsi bila moc mila.Ciao a mej se super
  • Re: Re: stranky

ciao Jana.Pamatuju moc dobrri.A dekuij jsi bila moc mila.Ciao a mej se super
  • bellnina

Re: stranky

Já Jsem Jana z Hronova jak si mi mával když si odjížděl,pamatuješ?Jsem na tvé stránce je pěkná,ale taky se v tom moc nevyznám.ciao Davide Jana
  • stranky

www.myspace.com/davidemattioli pak je napsano vse tam acze a je napsano Imagini jestli kliknout tam jsou foto a muzete me psat taky a muzou tam jen lidi kteri mam rad a zadni bez mosek
  • Re: ciao

Ahoj Davide jsem na té stránce strašně děkuji jsem unešená.paa Janča z Hronova *14*
  • Re: Re: Re: Jéééé

Ahojky.Jsem z Rokytnice nad Jizerou.Ty znáš Davideho nějak hodně osobně?Jak si ho vlastně objevila?čauky *14*
  • Re: mozek

ahoj Davide ty máš nějaké stránky?Moc ráda bych je videla.Jsem Jana z Hronova jak si mi mával když si odjížděl,pamatuješ?pa
  • lori

Re: Re: Jéééé

Jani odkud jsi???
  • lori

Ach jo

Davi šla sem an tu stránku co jsi tu napsal, ale absolutně se na ní nevyznám!! Jen vidím že ty jsi online, ale nevím jak se k tobě dostat *9* *9* *9*
  • mozek

pardon mose je mozek jsem psal spatne.ciao a tutti..e grazie Lori
  • lori

Re: zadni trabant

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* .....Davči ty si prostě borec *1* *1* měj se a pozdravuj doma holky...ciao ciao
  • zadni trabant

a jeste promin napisu a odpovidam pro hrebec a pavlina a pak urcite nebudu utratit dalsi moje cas pro odpovidat na vase mega cazzate da idioti.mam krasni vila kde mam 3 misto pro spracha a kazdi rano kazdi odpoledne po posilovna a vecer udelam sprcha...staci???jestli je pro vase radost muzu udelat jeste jeden....a pak odpovidam pro herbec..moje kamarad moje manzelka doma ma ferrari a nepotrebuje promin ale zadni trabant...se capisci.....ciao ciao
  • ciao

Ciao Lori a ciao Janca a zdravim ostatni kamaradi.Popreve moc dekuij a dekuij s srdce protoze jsem videl ze odpovidate s par (lidi) ktery misto mose maj urcite perliva voda protoze mluvit bez znat je velmi pro idiota clovek ale nevadi vubec.Miluju bidlet ve Ceska Republika protoze jsou uzasni lidi a malo velmi malo jsou jako vidim tady bohuzel.Takze mila Lori a Mila Janca a kamardi ktery jsou na fan club moc dekuij opravdu Mam vas rad.jestli chcete dalsi info mam www.myspace.com/davidemattioli
  • Re: Jéééé

Jj máš pravdu Davide je úplně jinej.Italové jsou převážně chlapy pro který ženská moc neznamená a ikdyz jsou hezsi,tak to jsou takový křupani nevychovaný.Davide je úplně jinej jak už jsem řikala je originál a už se nemůžu dočkat až ho zase uvidím,snad to bude brzy.Kdybys věděla kde má vystupovat dej prosím vědět.paa
  • lori

Jéééé

No konečně sem přišla nějaká hodná duše *3* *3* *3* *3* *3* a píše krásně čistou pravdu...Prostě kdo ho nemá rád ať ho neshazuje když ho neznají...Já když sem byla jedno léto v Itálii každý víkend, tak sem potkala jen ,,dotěrných" Italů co po mě pořád něco chtěli...ale Davide je prostě vyjímečný člověk *3* A to nepíšu jako zblázněná fanynka (to nejsu) píšu to jako holka co už pár chlapů poznala...pápá *4*

Ahojky všem.Byla jsem na té pouti v Hronově jak tam měl být Davide.Byl to opravdu nezapomenutelný zážitek, kdybych se nepodívala na tyhle stránky tak bych o tom ani nevěděla,tak jsem moc ráda, že to sem píšete.Davide krásně voněl vůbec to neni smraďoch,ale ať si říkaj co chtěj ty blbečci, my víme jak to je a ten kdo ho nemá rád tak bude věřit těm pomluvám.Davide je krásnej neobyčejnej chlap se srdcem na správnym místě.Mužů jako je on je strašně málo.
  • lori

Re: Re: Re: Re: ha ha

Ajóóó, tak to pak úplně mění situaci....Já nejsu hádavý člověk, ale když prostě někdo někoho obviňuje neprávem že někde neco slyšel, tak to se i pohádám... *3*
  • Re: Re: Re: ha ha

vsimla jsem si ze jses dost hadavej clovek *1* *5* ja se nehadam - konstatuji... *5*
  • lori

Re: Re: ha ha

Když někdo voní, tak to přitahuje, ale v opačném případě rači zdrhám a od Davideho sem teda ještě nikdy neutekla! Tak už otoč list a nebo sem rači nepiš!! Za Davideho se hádám ráda a právem! *16* *16*
  • Re: ha ha

ty ho ocuchavas jo.. *9* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit