-
Davideho ICQ
Ahoj lidičky, jakymsi dopatřením jsem sehnala icq na Davideho!!! Ráda ho tady zveřejním-ale pochopitelně se nepodepíšu *5* tak tady je : 425-864-296 -
?????
Zdravím Davide. CO se tady děje??? proč máte zrušené stránky?? a kde je Zuzana?? Doufám že se na to nevykašlala?!?! *7* v tom případě ji klidně rači vystřídám-pořád lepší než abyste neměl stránky!!! To přece nejde! Se tam okolo vás všichni zbláznili??? *9* *9* Dokumentace hodně chybí.... -
Re: Re: Re: Re: David v Horšáku
*7* tak jak Macku! *9* -
Re: Re: Re: David v Horšáku
*4* bydlím nedaleko, můžeš mi napsat kdy a kde ho bude přesně mit *7* *3* -
Re: MINUTA TICHA
nechť je Ti země lehká, Heathe... -
Re: Re: David v Horšáku
to ses mimo ne davide matiolli tepriv bude mit vystoupeni v horsaku *5* -
Re: David v Horšáku
Tak to vystoupení má David dneska večer, teď to hlásili z rozhlasu. Mějte se. *4* -
David v Horšáku
Zvu vás všechny na Davidovo vystoupení u nás v Horšáku, jen ještě musím zjistit, kdy přesně se koná. Míru zdar! *4* -
Re: MINUTA TICHA
Chudák Heath *9* Je mi ho strašně líto, takovej mladej... Doufám, že moc netrpěl a že tam, kde teď je, se má líp. *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
MINUTA TICHA
Pojďte také uctít památku Heatha Ledgera *9* *9* *9* -
Re: Re: Pro Mishinku
teplačko *3* -
Re: Pro Mishinku
Neboooj *3* Vidím, že Ty seš jedna z těch mála rozumných *3* Ten můj vzkaz nebyl pro Tebe, ale pro tadyty dementky viz Hanička Ratzová...ale s některýma lidma se prostě nedomluvíš *9* -
Re: Pro Mishinku
čubko *3* -
Pro Mishinku
Nene, mě není ani 12 ani 13, cet už mi kdysi dávno bylo, já se tu jen snažím ,,čistit" a ,,chránit" Davideho stránku a nějací magoři tu pořád dělají bordel!!! Takže ěm litovat nemusíš, já mám na rozdíl od toho zbytku tady trochu rozum! *3* Davide z této stránky musí mít šok! *9* Nějak se mi to nepodařilo tu uklidnit, spíš je to ještě horší. Tak na to kašlu, Hanička se to v té hlavě prostě nespraví *4* -
Re: Re: Re: ???
děvko *3* -
Re: Re: ???
Noo tak konkrétně tebe lituju nejvíc... *9* -
Re: ???
pindo *3* -
Re: Re: DAVIDE JE KOKOT
*7* -
???
No tady je teda úroveň!!! Můžu se zeptat kolik vám tak asi je?12?Nebo dokonce 13?Nikdo rozumnej se přece takovýma hlopostma nemůže bavit!?Lituju vás... *3* -
Re: Masturbace u PC
Téda jsem v háji.. Ani se ti nedivím, že se tu nad Davidem uspokojuješ, chlap kterýmu se při pohledu na Davida nepostaví, prostě není normální! *3* Já z něho stanuju pořád *3* *4* *3* *14* *14* *1*