-
😍
-
Send priends
Davídku prosím, ve kterých místech ten nápis zhruba je *1* *1* *1* já se z toho zblázním-dojedeš mě navštívit do blázince?? *1* *1* -
KONEC
HOTOVO KONČÍM....už jsem zralá na ten blázinec'' takou dobu sem u PC už dlouho neseděla!!už mě z toho hrabe-ráno vstávám do práce a já nebyla ještě ani ve vaně! Takže du do sprchy a pak s etu možná ukážu, ale už na to asi nemám... *7* -
skoro to je ;-)
Tak Davide...už sem si tam taky zřídila novou stránku - je to http://www.myspace.com/lorinkapusin ka .....tak se tam skus podívat a nějak mi napsat. jen prostě nechápu jak sem to udělala *1* čauky -
ciao davide.prosim naved me nejak at si s tebou uz muzu psat na tve strance.mej se hezky ahoj *14* -
NALÉHAVÉ
Ciao Davide.Chtěla bych se zeptat, kde přesně a od kolika máš 14.9 vystoupení.Vím, že v Liberci,ale nevím kde přesně.Dej mi prosím co nejdřív vědět.Děkuji -
rimbambit
me puoi dire dove si vedono tue concerti??A guesta pagina no le vedo.Nazdaaar Gulio.OHOHOHOH *5* -
rimbambit
alora nichts arbeiten *3* -
Davide
Ahoj lidi,o čem se to tady bavíte??Já to vůbec nechápu!!! -
Cia Davide, chtěla bych se zeptat od kolika je tvoje vystoupení 2.. v Liberci na Mistrovství svět? Nemůžu nikde najít přesnej čas. Ahoj a moc dík za odpoveď