-
Takovej kokot italskej...
vrat se do hrobu *15* -
-
Re:Toho leda oprit a vojet
Souhlasim, je to desnej curin. -
kokotovi
měl by sis rozšířit svůj slovník s tím kokotem moc nepochodíš.
Takové kecy je lehké o někom napsat, bych tě chtěla vidět.
Nemáš na to tak to vzdej. *3* *1* *1* -
Re: Takovej kokot italskej...
znáš ho snad ty že proti němu něco máš.
Nežárlíš tak náhodou že dobře vypadá, umí se chovat, je milý a umí zpívat ty zakomplexovaný kokote !!!! *5* -
jako sorry magore!Nevím co proti němu máš, ale davide nejlepší zpěvák jakého jsem kdy osobně potkala!A narozdíl od někoho je slušně vychovaný!Debile!Tak mu nenadávej do kokotů nebo se naznám!! *5* -
ty ho snad znáš kokote českej?!! *16* -
se podívej někdy do zrcadla... *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
FUCK
DAVIDE STINKS LIKE SHIT !!!! *1* -
-
Re: FUCK
*1* souhlasim *1* fakt smrdi jako hovno *15* -
-
Re: Re: FUCK
Omg...sem by měli lidem s IQ pod 20 zakázat vstup... *16* *5* *16* -
-
Re: Re: Re: FUCK
proc sem tedy lezes *7* *10* *5*
-
-
-
-
skvělý zpěvák...
David je moc milý, sympatický člověka a navíc umí i skvěle zpívat *3* -
a je to tu
sem si říkala že už tu dlůho nebylo žádné vzrůšo!! *9* ale dycky se musí najít nějaký debil, co tu dělá pohoršení *13* *13* ach jo... -
kuk
Davideeeeeee.halóóóóóóóó! Chodíte sem ještě????? to je velká škoda-už ani stránky nemáte *9* co se stalo???? my chcem vědět tolik co na začátku *9* PROSÍÍÍMEEEE -
jses fakt vybornej
ahoj davide jses fakt skvelej zpevak mas dobrej hlas skoda ze jsem te mohl videt jen u nas ve Vejprtech snad se tu zase nekdy ukazes vsichni te to obdivuji do dnes. -
Nej nej
DAvide je nej nej nej *3* *14* *14* -
Hronov
Čauky všem Davide bude 19 července v městě hronově účinkovat na pouti. http://www.mestohronov.cz/prehled-a kci/akce/hronovska-pout *1* *1* *1*
Přikládám info stránky o městě a o pouti. *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Hronov
To vystoupení byla hrůza *9* měl by se se svýma popěvkama vrátit do ty svý chatrče v Itálii a cpát se makaronama *1* hubu by si měl zacpat makaronama a špagetama, aby lidi neděsil.. *5* *5* -
-
Re: Re: Hronov
ciao IDIOTA...nemusis se bat ze brzo se zname osobne -
Re: Re: Hronov
ja bych mu udelala pizzu s feferonkama a s najemno nakrajenym hribem satanem, mnam, ten by si posmaknul *3* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Hronov
Nemuzu se dockat az se s Davidem potkas osobne....myslim ze ty spagety budes mit brzo narvany v hube ty..jsi UBOZAK,ale na kazdou svini se vari voda,na to nezapomen!
-
-
-
-
Davide Mattioli je smraďoch
Na veřejnost prosákla poněkud nechutná informace. Hudební idol - náctiletých Davide Mattioli údajně není velkým fanouškem osobní hygieny.
Je to opravdu nechutné. Davide neustále pracuje, je ale schopný se několik dní nesprchovat a to si dovedete představit, jak pak zapáchá,“ prozradila zpěvákova nejmenovaná kolegyně.
Davide Mattioli se prý příliš často nesprchuje, a tak údajně zapáchá.
No fujky, fujky..
*9* *9* -
-
Re: Davide Mattioli je smraďoch
Jsi zavistivej ubozak..k tomu neni co dodat.Jak se rika: podle sebe soudim tebe,co?..jdi se radsi zahrabat! -
prasak!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Davide Mattioli je smraďoch
Hlavně že ty si hvěda *16* -
-
Re: Re: Re: Davide Mattioli je smraďoch
JÁ VÍM ŽE JSEM *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Davide Mattioli je smraďoch
Aspoň neco... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Davide Mattioli je smraďoch
Ale mohl by se mejt vzhledem k jeho postavení co zaujímá ve společnosti.. *9* *9*
-
-
-
-
-
Tak to je pěkná volovina!! Davide je spíš velký odpůrce tělesného pachu a to ti možu říct na sto pro!! Vždy když ho vidím tak voní krásně a když cítí něco co nemá, tak rači jde pryč...Tak tu kolegyni bych chtěla poznat-ta asi podle sebe soudí jiné... *9* že se dycky vytahne nejaká volovina! Než aby se psalo o jeho kladných věcech, tak se píše o takých blbotech!! Chudák Davide *8* -
-
No, na mě jako smraďoch a špína taky nepůsobí *5* spíš takovým velmi sebestředným a zženštilým dojmem, takže věřím tomu, že na sebe lije litry voňavek *3*
-
-
Až tak? *8* no, oni si jižní národy na hygienu moc nepotrpí, ale Davide už tu žije dlouho a teda myslela jsem si, že se už přizpůsobil zdejším zvykům... *9* -
-
To sou kecy...Davídek náhodou moc hezky voní vy dementi... *16*...kde jste tohle zase vyhrabali???V blesku nebo aha nebo podobne blbosti??? *16*
-
-
-
HA HA HA
Proč?? chybí ti něco velkého???? *15* -
-
Re: HA HA HA
A tobe snad jo ty kravo? *4* -
-
Re: Re: HA HA HA
ne v pohodě, mám všechno, ale díky za optání *13* a Davide má taky všechno v pořádku-neměj strach *15*
-
-