-
Davideho ICQ
Ahoj lidičky, jakymsi dopatřením jsem sehnala icq na Davideho!!! Ráda ho tady zveřejním-ale pochopitelně se nepodepíšu *5* tak tady je : 425-864-296 -
Aqua e sale
Ahoj lidi nemáte někdo tuhle písničku? nikde ji nemůžu sehnat a byl bych za ni hrozně rád díky moc icq: 212244146 -
david mattioli
david je neljlepsi *3* mam vsechny cd od DAMICHI jestli si tady toto cte tak :prosim napis mi na mail nebo mi na mail posli nejakou pisnicku nebo fotku please *3* posles *7* -
videa
čauky lidi, tak sem vám sem přihodila pár videoklipů, tak doufám že se budou líbit tak jako mě.. *4* -
Davčík
Ahoj, tak až tak ho někdo vychvaluje...Sabri jestli chceš, tak já mám fotek asi 300, tak bych ti mohl ataky nějaké poslat-Davide má totiž teď šňůru v Neratovicích a určitě nebudu mít čas něco posílat *3* -
:-(
DAVIDE *7* *7* *7* *7* *7* *7* *9* *9* -
-
Re: :-(
ano *7* *3* *4* -
-
Re: Re: :-(
Kam jste se stratil???? *9* *9* *9* to je hrozné *9* *9* *9* ach jooooo *9* -
-
Re: Re: Re: :-(
...jak někdo může být tak blbý a psát ve slově ztratil "s" místo "z" *13* *9* ... český jazyk dostává opravdu zabrat *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :-(
češtinu neřešte - Davide není naší národnosti *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-(
Milá dívko, trochu úcty ke starší generaci. Až Vám bude jako mě, taky se Vám nebude líbit až se mladí budou vysmívat Vaší osobě.
-
-
-
-
-
-
...jen chvála...
*14* David je hrozně příjemný a milý člověk, který umí rozdávat úsměvy úplně všem.... *3* -
Je super,uplne obycejny chlap a k tomu strasne hezkej a nadherne zpiva!!!! *3*
-
Takovej kokot italskej...
vrat se do hrobu *15* -
-
kokotovi
ty musíš být asi hodně zakomplexovaný.
Asi bych řeklanejvětší kokot českej... *1* *15* *1*
-
-
Takovej kokot italskej...
vrat se do hrobu *15* -