-
Pro Lenku
Hele, nejsi ty náhodou Lenka z Moravy??? Ta zpěvačka?? Ta co zpívá Italské písničky?? a nezpívala jsi náhodou i s Davidem?? hele jestli jo-mohla bys mi dát na tebe kontakt???? prosím prosím...a budeš někdy zpívat s Davidem????? Rád bych tě viděl..prosím napiš... *14* *14* -
-
Re: Pro Lenku
Jo, zpěvačka z Moravy jsem, Italsky zpívám, ale s Davidem sem zpívala maximálně jednou-když mi dal k puse mikrofon *15* *15* S Davčů zpívat snad nikdy nebudu a kontakty na sebe nerozdávám každému...tak pápá *3* -
-
Re: Re: Pro Lenku
Ale tak Leníí, já Tě znám-slyšel sem Tě zpívat-jednou z tebe bude hvězda bo boku Davida a u toho chci být...prej ses nechtěla přihlásit ani do Superstar??? PROČ??? ahoj moje idolko Leničko a idole Davide *14* -
-
Re: Re: Re: Pro Lenku
Ne to nechtěla-superstar a jiné takové soutěže neuznávám...Když má někdo talent, tak musí být oběven a ne aby jeho zpěv posuzovala celá republika! *13* A hvězda bo boku Davideho určitě nebudu.i když přiznávám že stát vedle něho na pódiu není špatné... *3* ale Davide taky nemá rád zpěváky ,,amatéry" Jo a odkud mě vlastně znáš??? *7*
-
-
-
-
Continental
Dobrý den, Davide *4*
Chtěla jsem Vás jen pozdravit a poděkovat za sobotní super vystoupení na plese firmy Continental Teves v Jičíně. Bylo to fakt naprosto nepřekonatelný...jak to děláte, že jste tak plný energie a dokážete jí jen tak, beze všeho, předávat dál? Máme teď nějaké rodinné problémy a já vlastně nevěděla do poslední chvíle, jestli tam vůbec půjdu, nějak mi chyběla ta správná nálada. No a pak jste přišel Vy a já se tak odvázala, že ze mě všechno spadlo a dobrou náladu mám ještě teď, když si na to vzpomenu *4*
Opravdu, mnohokrát děkuju a zdravím do Liberce *4*
Mimochodem, je to moje rodiště a proto Vás ujišťuju - lépe jste si vybrat nemohl, Liberec je opravdu krásné město *4* -
pozdrav
Ahoj Davide. Tak jak je po dovolené??? už se zaklimatizoval do zimy?? *4* Já jen že teĎ čtvrtek a pátek budu v Praze, tak kdyby jsi tam byl a nudil se, tak se ozvy a můžem pokecat-jako náhrada že sem nepřijela do toho Brna...šak číslo na mě máš,tak se kdyžtak ozvy *3* zdraví Lenka z J.Moravy *3* *3* -
Davide-Liberec
Davide bude v Liberci v Kulturním domě 28.12.2007 -
For hřebec
Tak to mi teda vysvětli co je to 25 cm dlouhej zápich! protože u nás na Moravě se to chápe jako tak jak sem to psala...Když mě vysvětlíš teda jiný význam tehoto bludu, tak to ráda pochopím *3* *3* -
-
Re: For hřebec
dementko *3* -
Re: For hřebec
Je to takový dlouhý a tenký a na konci to má nějakou krásnou věc, prostě na zápich *5* Už víš *3* -
-
Re: Re: For hřebec
Myslíš zápich jako ozdobu do květináče??? *15* *15* *15* tak to sem fakt nepochopila *1* *1* *1* tož to sorry *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: For hřebec
*4* Ano, přesně to mám celou tu dobu na mysli.. Měly jsme vánoční zápichy a teď budem mít velikonoční, je to hezké kdo si na to potrpí. *3* Jsem rád, že si mě konečně pochopila. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: For hřebec
Tak to se moc omlouvám, mi tomu tak tady na jihu neříkáme,tak sem to nevěděla *1* *1* Víš protože na těchto stránkách se hodně píšou takové blbosti a sprosté návrhy,že už prostě člověk neví...Například tady ctěná Hanička je tomu názorným příkladem. *9* tak nic,su ráda že se to vyřešilo a teď du spat *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: For hřebec
*5* Já jsem též rád. *3* Přeji pěkný zbytek dne. *4*
-
-
-
-
-
-
DAVIDE JE KOKOT
*3* *3* *3* -
-
Re: DAVIDE JE KOKOT
a já su doktor Kokotko *3* *14* -
-
Re: Re: DAVIDE JE KOKOT
*7*
-
-
-
Masturbace u PC
AAAACCCCHHHH AAAACCCCHHHH DELEJ DELEJ AAAAACCCCCHHHH AAAAACCCCCHHHHHH DELEJ STRIKEJ AAAAAACCCCCCHHHHH AAAAACCCCCCCHHHHHH STRIKEJ STRIKEJ UUUUUUUCCCCCCCHHHHHHH AAAAAAAAAACCCCCCCHHHHHH STRIKAAAAAM -
-
Re: Masturbace u PC
Téda jsem v háji.. Ani se ti nedivím, že se tu nad Davidem uspokojuješ, chlap kterýmu se při pohledu na Davida nepostaví, prostě není normální! *3* Já z něho stanuju pořád *3* *4* *3* *14* *14* *1*
-
-
Pro Mishinku
Nene, mě není ani 12 ani 13, cet už mi kdysi dávno bylo, já se tu jen snažím ,,čistit" a ,,chránit" Davideho stránku a nějací magoři tu pořád dělají bordel!!! Takže ěm litovat nemusíš, já mám na rozdíl od toho zbytku tady trochu rozum! *3* Davide z této stránky musí mít šok! *9* Nějak se mi to nepodařilo tu uklidnit, spíš je to ještě horší. Tak na to kašlu, Hanička se to v té hlavě prostě nespraví *4* -
-
Re: Pro Mishinku
Neboooj *3* Vidím, že Ty seš jedna z těch mála rozumných *3* Ten můj vzkaz nebyl pro Tebe, ale pro tadyty dementky viz Hanička Ratzová...ale s některýma lidma se prostě nedomluvíš *9* -
-
Re: Re: Pro Mishinku
teplačko *3*
-
-
Re: Pro Mishinku
čubko *3*
-
-
David v Horšáku
Zvu vás všechny na Davidovo vystoupení u nás v Horšáku, jen ještě musím zjistit, kdy přesně se koná. Míru zdar! *4* -
-
Re: David v Horšáku
Tak to vystoupení má David dneska večer, teď to hlásili z rozhlasu. Mějte se. *4* -
-
Re: Re: David v Horšáku
to ses mimo ne davide matiolli tepriv bude mit vystoupeni v horsaku *5* -
-
Re: Re: Re: David v Horšáku
*4* bydlím nedaleko, můžeš mi napsat kdy a kde ho bude přesně mit *7* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: David v Horšáku
*7* tak jak Macku! *9*
-
-
-
-
-
Davideho ICQ
Ahoj lidičky, jakymsi dopatřením jsem sehnala icq na Davideho!!! Ráda ho tady zveřejním-ale pochopitelně se nepodepíšu *5* tak tady je : 425-864-296