Přejít na výpis diskuzí

Davide Mattioli

OSOBNOST 31.12.2006 
377 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CD

Ahoj lidi...nevíte prosím někdo jak dopald křest toho Davidového CDčka??? *3* teda jestli už byl??
    • Re: CD

Dopadl určitě dobře,jen jsem četla že prý nenechal Janu Adamcovou vůbec mluvit,tak nevím,co je na tom pravda.Křest byl 12.9.2007 *14*
      • Re: Re: CD

Jo, Davča rád mluví *1* no ale kdoví co si zase ten poťápaný bulvár vymyslel... *3* ale děkuju za info, čauky *3*
  • Tabarin 10.11 2007

Ciao Davide...chtěla jsem se jenom zeptat,co Tvoje pacinka...jak ses zranil v sobotu v Tabarinu...doufám,že už je to dobrý...mrzelo mě,žes už potom nezpíval,bylo to krásný...a děkuju za krásnou fotečku.... *14*
    • Re: Tabarin 10.11 2007

Ahojky...jejda to se mu prosimtě stalo????? *8* co zase dělal??? *8* *8*
      • Re: Re: Tabarin 10.11 2007

No,jak zpíval tak trošku rozhazoval rukama a sekl ho větrák...měl pak úplně krvavou packu aji košili...chudinka... *9*
        • Re: Re: Re: Tabarin 10.11 2007

Já jsem zase slyšela,že ho prý někdo pobodal,že zpíval a najednou ucítil nějakou ránu a pak se podíval na ruce a měl je krvavé.Prý jednou už i na diskotéce zkolaboval
          • Re: Re: Re: Re: Tabarin 10.11 2007

No,právě tohle jsem četla na jedněch italských stránkách,ale vůbec to není pravda...byla jsem u toho, strašně dlouho si nevšiml,že má úplně krvavou ruku a košili...chudinka...musel se šíleně bát...snažím se udělat všechno pro to,aby se dozvěděl,že na něj nikdo neútočil,ale zatím je to bez úspěchu...psala jsem majitelovi toho klubu,aby mu to dal co nejdřív vědět,ale zatím nevím,jak to dopadlo....dám vám vědět,jestli se dozvím,jak to dopadlo... *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Tabarin 10.11 2007

No prej tam měl 6 stehů,psali na těch italských stránkách...hele,tak jestli seš s ním takhle v kontaktu,můžeš mu prosímtě říct,že na něj nikdo neútočil?Chtěla bych aby to věděl a aby se nebál znovu přijet... *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Tabarin 10.11 2007

tak to ej hrůza!!! ještě v sobotu odpoledne mi volal a byl úplně happy, to chudáček nevěděl co ho večer čeká *9* měla sem tam jed, ale nevyšlo to-ještě že sem nejela-bych se zbláznila *9* a měl to nějak moc??? něbo ho to jen odralo?? *7*
  • Co se stalo v tabarinu...verze italsk7ch str8nek

Cantante fanese accoltellato, teneva un concerto a Brno
    Si tratta di Davide Mattioli, celebre cantautore molto noto nella Repubblica Ceca dove vive da dieci anni. Per lui sei punti di sutura alla mano destra. "Penso di essere stato molto fortunato, dovrei accendere un cero in chiesa. Adesso ho paura e girerò sempre con una guaria del corpo"
    Pesaro, 13 novembre 2007 - Se l'è vista brutta Davide Mattioli, il cantante fanese famoso nella repubblica Ceca, accoltellato nella notte tra sabato e domenica, in una discoteca della città di Brno. La fortuna ha voluto che, l’anonimo aggressore, lo abbia colpito alla mano destra, limitando così i danni.
    La coltellata, infatti, gli ha provocato una ferita profonda (sono stati necessari sei punti di sutura), ma non danni irreparabili. E’ lo stesso Davide Mattioli, raggiunto telefonicamente nella sua casa di Liberec, dove vive con la moglie e la figlia, che racconta la paura di sabato notte.
    "Stavo cantando in una discoteca di Brno — racconta —, ed erano passate le due di notte, quando al termine di una canzone ho sentito un colpo e subito dopo un dolore forte alla mano. Non mi sono reso conto immediatamente dell’accaduto, ma quando mi sono guardato l’arto ho visto che era completamente insanguinato. Ho avuto paura, sono fuggito dall’uscita di sicurezza della discoteca, seguito da una dottoressa che era in quel momento nel locale, sono salito su un taxi e sono subito andato al pronto soccorso".
    Mattioli ha avuto sei punti di sutura, ma si sente fortunato: "Se penso a come poteva andare a finire…". Ieri, per Mattioli, è stata la giornata della paura e della riflessione sul perchè proprio a lui, così popolare e ben voluto nella Repubblica Ceca, possa essere accaduto un fatto del genere.
    • Re: Co se stalo v tabarinu...verze italskych stranek

Mattioli, lei vive da dieci anni nella Repubblica Ceca, qual è l’atteggiamento dei cechi nei confronti degli italiani? "Prima di sabato scorso non mi ero mai trovato in situazioni difficili, non posso dire che cose belle di questo Paese. Alcune volte qualche parola di troppo rivolta a me, in quanto italiano, mi è capitato di ascoltarla, ma si tratta di situazioni assolutamente marginali".
      Da adesso in poi si esibirà sempre con i body-guard? "Dopo quello che mi è successo sabato notte, mi presenterò sempre con una guardia del corpo personale. Sabato notte c’erano quelle del locale, ma non erano vicine a me quando sono stato ferito". Ha presentato denuncia? "No, ho deciso di non farlo per delicatezza nei confronti del locale. So, comunque, che gli inquirenti stanno analizzando le fotografie della serata per cercare di risalire al possibile autore".
      Paura per i prossimi concerti? "Penso di essere stato molto fortunato, dovrei accendere un cero in chiesa. Sabato sera non ho avuto paura, non c’è stato il tempo: oggi (ieri per chi legge), invece la paura si è fatta sentire".
      Di paura ne hanno avuta tanta i genitori di Davide che vivono a Fano. ''E’ andata bene'' commenta il padre Giordano Mattioli che comunque si è preso un bello spavento. "Domenica Davide doveva cantare a Praga — prosegue Giordano Mattioli — ma ha rinunciato perché era troppo stanco". Attestati di solidarietà stanno giungendo da Fano, a Mattioli, attraverso il suo blog.
      Tra i tanti messaggi spicca quello dell’amico fanese Ale Mei che cerca di sincerarsi sullo stato di salute del noto cantautore. Mattioli, lo ricordiamo, ha al suo attivo cinque dischi di platino e tra i suoi successi più recenti c’è il singolo 'Sono un italiano' presentato, proprio a Fano, al Teatro della Fortuna, alla terza edizione di Musicando. 'Sono un italiano' è uno dei dodici singoli del suo nuovo cd 'Fanum Fortunae' dedicato alla città di Fano.
  • Pro HANKU

Tak zas nic *10*
    • Re: Pro HANKU

kurvičko *3*
  • ???

No tady je teda úroveň!!! Můžu se zeptat kolik vám tak asi je?12?Nebo dokonce 13?Nikdo rozumnej se přece takovýma hlopostma nemůže bavit!?Lituju vás... *3*
    • Re: ???

pindo *3*
      • Re: Re: ???

Noo tak konkrétně tebe lituju nejvíc... *9*
        • Re: Re: Re: ???

děvko *3*
  • ?????

Zdravím Davide. CO se tady děje??? proč máte zrušené stránky?? a kde je Zuzana?? Doufám že se na to nevykašlala?!?! *7* v tom případě ji klidně rači vystřídám-pořád lepší než abyste neměl stránky!!! To přece nejde! Se tam okolo vás všichni zbláznili??? *9* *9* Dokumentace hodně chybí....
  • Na Hanse Mathesona nema, panak!

Davide je prisernej, stve me uz to, ze ma stejny jmeno jako muj
  • jojo

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15*
  • BUZNA

Pro vsechny prihraty debilky a nadrzeny kundicky: koncem cervence mame ve meste pout a tenhle italskej curacek bude u nas vystupovat. *1*
  • CD

Ahojky,
    podívejte se na stránky www.davidemattioli.com - už je zde obal nového CD, které vyjde v záží... *3*

Už sem se dívala a už se na něj moc těším.A křtít ho bude 12.9. *4*

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Vidis, taakhle se ti smeju!!
        • Re: Re: Re: CD

Proč???Až bude po křtu,tak ti dám vědět,jaké to bylo
          • Re: Re: Re: Re: CD

To bude "akce roku" *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: CD

Leda v predstavach tvyho choryho mozku *15* *15* *15*

To si piš,že bude

Jeho debilni CD nikoho nezajima krome vas a jeho, coz je suma sumarum jen 5 lidi s hooodne spatnym vkusem. *15*

Bóóóóže...už se di vycpat-tvoje poťápané názory tady nikoho nezajímají *8*
        • Re: Re: Re: CD

Kdyby te nezajimaly devenko, tak bys na ne nereagovala *3* *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: CD

Tak sorry že sem se ozvala....a neříkej mi děvěnko-určitě je mi víc jak tobě!!!

Ani bych nerekla, podle tvyho projevu, holcicko. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit