-
Lili, Zuzka, Lenka, Pavla
Potrebovaly byste poradnej sex a ne si je porad honit. *1* *1* -
-
Re: Lili, Zuzka, Lenka, Pavla
Jo??? nepovídej...neboj o sex máme postarané, ale jestli s imyslíš že je to málo, tak nevím co navrhuješ??? máme si na to pujčit Davideho??? *7* Fajn dáme mu vědět a až bude po všem, tak ti napíšem jaké to bylo ju?? *3* -
-
Re: Re: Lili, Zuzka, Lenka, Pavla
Gay o zensky nestoji *15* Leda ze byste mely ptaky mezi nohama, to by bylo velice zajimave, kdyby se od vas nechal ojebat *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Lili, Zuzka, Lenka, Pavla
Hele už si docela koleduješ!!!Podle tvojého trapného Nicky taky nevíme jestli jsi holka a nebo nadrženej buzerant. A neboj, ojebat by se určitě nenechál-protože ho asi na rozdíl od tebe znám a vím že není ani buzerant a ani takový jak ty tu o něm píšeš!! A když Davideho tak nesnášíš, tak proč mu lezeš na stránky? *16* vrať se do školky kam patříš a nedělej tady že máš svět v hrsti...!! *13* až Davideho poznáš jako já, tak si můžem popovídat! tak pápá *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Lili, Zuzka, Lenka, Pavla
No jasne, ze by se od tebe ojebat nenechal, je na chlapy a je to gay *15* Takze jen od nejakyho poradnyho samce s velkou kladou. *3* *1*
-
-
-
-
-
Lenka+Pavla
Jste dve nadrzeny kravy. *5* -
-
Re: Lenka+Pavla
A co jsi ty?????Se na sebe podívej v zrcadle -
-
Re: Re: Lenka+Pavla
Co to ma co spolecnyho se zrcadlem? Jste nadrzeny kravy i bez zrcadla! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Lenka+Pavla
Proč by nemělo??Ty nás tady jen urážíš a kdyby ses podívala na sebe do zrcadla,tak ti asi dojde,že slušný člověk nemá takové kecy a pořád někoho neuráží.Mě by zajímalo kdo se tobě líbí.Nechápu,proč nás tady ponižuješ,že se nám líbí normální italský zpěvák?? *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Lenka+Pavla
Mno, tak si je honte dal nad timhle "normalnim zpevakem", kterej by si v Italii ani neskrt, pac by ho kazdej obycejnej prodavac zmrzliny svym zpevem totalne zahrabal *15* *15* Tak paaa devusky *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Lenka+Pavla
A to bys mela slyset jak krasne "zpiva", kdyz ma neci pero v riti. *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Lenka+Pavla
de vidět že víš o zpěvu hovno!! Protože my co jsme z pěvecké branže, tak víme, že Davide zpívá úžasně a má zlato v krku. Takže neurážej když nevíš CO TO JE UMĚT ZPÍVAT!! *16* SAKRA, už mě začínáš srat!! *16*
-
-
-
-
-
-
Ahoj Davide.rekni jak se tam máme dostat s Lori,ja nejsem ještě ani zaregistrovaná.Děkuji ciao -
-
Re: ***
Jani, když si zapneš ten odkaz, tak napravo skoro vrohu je někde nápis Sign Out....na to klikni a už se prostě registruješ....skus to a pokračujem *1* *1*
-
-
Pro Nicky
hele, nevím kde chodíš na takové voloviny. Kolik teda typuješ že mi je roků??? Asi tě zklamu já už jsem dlóóóóóuho plnoletá a tudíž ti můžu klidně sdělit že podle mých zkušeností s Davidem ti můžu stoprocentně odpřísáhnůt že není gay, pač kdyby byl, tak by se ke mě choval trochu jinak nemyslíš??? *5* takže jestli tebe přutahují gaýci, tak di na jiné stránky *3* pápá *15* *15* *15* -
-
Re: Pro Nicky
*15* *15* Nemam slov.. *15* *15* *15* To musis nejspis vypadat jako chlap, ty jses nejspis hoodne nadrzena muzatka!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Pro Nicky
Podle čeho tak usuzuješ???? *15* -
-
Re: Re: Re: Pro Nicky
Podle tech plku co tu smolis. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Nicky
Sem nevěděla že podle písma se dá odhalit vzhled-to je nějaká nová praktika??? tak to bych prosila naučit *3* a jka víš že při tom pěkně zpívá???máš s tím snad zkušenosti?? Jako jak zpívá s holků si dokážu představit, ale s klukem-pouč mě-to ěm zajímá-takového honeznám *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Nicky
*15* *15* *15* To vis, u nas po jeho vystoupeni se ten jeho "zpev" pekne nesl nocnim tichem.. *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
srázek
A Odkud jste holky?? jak je pro vás Praha daleko??? Já jen že já to mám přes pulku republiky, tak aby sme tam nekonec nebyli s Davidem sami *13* prosím ozvěte se - kdyžtak moje icq je 385 467 662 tak s eklidně ozvite *3* tak čau čau -
Pro Libru
Ne, já to pochopila tak, to ani nejde vysvětlit, ale nic takového jako ,,gay,, to nebylo *1* no co o něm napsat-je to sympatický a velmi přátelský člověk. Nikoho neodsuzuje a ke všem se chová rovnoceně, má jemný dotek a hezky voní *1* *1* jinak nevím co dál nepsat, jo a ještě když si něco umane, tak ho nepřekecáš ani heverem *1* *1* -
-
Re: Pro Libru
TO TED PISES O HANSOVI NEBO O DAVIDOVI? *3* -
-
Re: Re: Pro Libru
Ale my tady celou dobu mluvíme jen o Davidovi...vidiš to je právě to co sem se ptala o kom mluvíš... *7* -
-
Re: Re: Re: Pro Libru
NO JO, JA SE PTALA NA HANSE *9* TOHO JSTE ASI TEZKO VIDELY ZE. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Libru
No vidiš a jsme doma...ne tak to bohužel ani nevím kdo to je...a jak jsi vlastně přišla na to že by jsme tu mohli nějakého Hanse znat??? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Libru
ZKOUSIM STESTI,VIS *3* NO NIC, TAK JSEM SE ASPON NECO DOZVEDELA O DAVIDOVI. *4*
-
-
-
-
-
-
Miluju ho
Ahojte krávy *3* -
-
Re: Miluju ho
zdar kačeno *4* -
-
Re: Re: Miluju ho
čau píčo *3* -
-
Re: Re: Re: Miluju ho
*13* *13* *13* *13* *13* panebože!!!!! To zas došla kráva!! Chudák Davide *9* tomu už z toho musí jít hlava kolem *8* *8* *8* zavčasu di nadávat jinam kačeno!!!!!!! *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Miluju ho
nazdar krávo *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miluju ho
kundo *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Miluju ho
Jó nó...to je lepší *9*
-
-
-
-
-
-
Vzkaz pro pana Mattioli
Dobrý večer pane Mattioli, jsem moc ráda, že chodíte na fórum. *3* *3* Chtěla bych Vás poprosit, jestli byste mi neposlal Vaší fotku s autogramem, jsem Vaše velká fanynka. A jestli byste mi rovnou neposlal lísteček s Vaším datumem narození, jelikož věřím v astrologii a chtěla bych vědět Vaše datum narození a znamení zvěrokruhu. Předem děkuji za odpověď, budu doufat, že odepíšete. S láskou a úctou Vás zdraví Markéta *14* *14* *4* -
nechápu
hele kačeno-musíš mi nadávat na Davideho fórum??? nechceš si to odpustit-ten se zase zjeví až to bude číst!!! *13* *13* -
-
Re: nechápu
huso *3* -
-
Re: Re: nechápu
*9* *9* *9* jejda když jsi byla malá, tak na tebe rodiče asi moc nemluvili co?? já jen že moc velkou slovní zásobu nemáš a tu co máš, tak jen tak mezi nama - NIC MOC *1* *1* -
-
Re: Re: Re: nechápu
hybrido *3* -
-
Re: Re: Re: Re: nechápu
*9* *9* *9* NO COMENT *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nechápu
megero *3*
-
-
-
-
-
-
Lenka
A mohla bys mi prosím poslat odkaz na ty Italské stránky?? nemůžu nic najít *9* no já s ním zas tak často v kontaktu nejsem,taky sem hleděla když v sobotu volal.Kdyby sezas ozvala tak mu to ráda řeknu *3* tak moc děkuju...čauky