-
Denýýý
On je prostě dokonalej...!!!...to ho vystiuje...!!!...fandim ti a musíš to vyhrát...!!!...miluůůůůůůů *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
.. :) ... :-*...
já sem tak šťastná že postoupil...on je pstě dokonalej...fakt náádherně zpívá..je milej...sem ráda že sem mu poslala hlasy..musí postoupit do finále..a my to holky zaridime..mno ne?? :D MiLuJůůŮŮŮůůůůůůŮŮŮŮ ŮŮŮůůů :-* *14* *14* sem jeho nééééééééjvětší FANYNKA :-* !! :D -
VIDEOKLIP HERO !!
Prosim prosim nema nekdo z Vas ulozenej videoklip Hero?? Mohli byste mi ho nekdo poslat prosim prosim na mejl petula.16@seznam.cz ? Strasne moc prosim!! :) -
-
Re: VIDEOKLIP HERO !!
ahojky..ja mam ten videoklip jenom ve formatu 3gp(do mobilu) ... :)
-
-
=o**
nejkráásnějšíí kunďáček jak cííp.. nádherně zpívá.. =o** musí to vyhrááát..podpořmee ho.. =o** Nejvííc ho žeru.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: =o**
je neodolatelný..! upa krásný miláček.. *14* doufám že to vyhraje... *5* milujůůůůůůůůůůůůůůůůů *14* *14* *14*
-
-
=o**
nejkráásnějšíí kuňáček jak cííp.. nádherně zpívá.. =o** musí to vyhrááát..podpořmee ho.. =o** Nejvííc ho žeru.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
heey
na to že mu je 15..tak je v superstar nejlepšííí..miluju ho ..pstě dokonale zpíva.....doufám..a věřím že nevypadne..a že dojde do finále..a to hodně daleko....btw..moooc bych ho chtela videt osobně..:D -
denissek
Tenhle klučina je nejlepšíí má hrozně kráásnej hlas hezky vypadá a určitě je moc milej a hodnej musííí vyhrát na 15 let má krásnej hlas -
Denis Lacho
Kluk s vyjímečným charakterem, působící na okolí, vším co dělá, jak se chová, spousta
a spousta vyjímečných prvků cování, které na něm oceňuji. Je to vyjímečný kluk, nejen vzhelem, ale jak působí, jeho hlas má blahodárné účinky na mysl a vždy když poslouchám jeho písně, je to jak kouzelný dar...prostě a jednoduše, krásně zpíváš, hlavně se drž, toho co tě v životě tolik baví a budeš ten nejslavnější a nejlepší zpěvák, prostě vše co si budeš přát...budu ti držet palce ve všech směrech, moc si mě zaujal:)toť vše:) -
Denis
Jj, Denisek je prostě týpek, takovej milej, skromnej kluk a ještě poslouchá Kontrafakty, no, to je borec. Musí vyhrát, přeju mu to. *3* *5* -
musi
musis vyhrat *14*