-
Horor :D
čauky lidi..už ste viděli horor Denise a Jana Bendiga?? :D je to husý :D ..tady je první díl http://archiv.nova.cz/multimedia/ho ror-smrt-v-priamom-prenose.html
a tady druhej http://archiv.nova.cz/multimedia/ho ror-v-superstar-pokracovanie.html
když sem to viděla tak sem se musela tlemit :D -
-
Re: Horor :D
Neasi já se řezala jak sviň ani nwm čemu ale děsně mě to rozesmívalo !!!! ten první je lepší, ale rozhodně by měli točit další !!! Je to nejvíc GOOOD !!! *1* -
-
Re: Re: Horor :D
totalne najlepsi horor všetkych dob :D
-
-
-
!!!!!!
*On* je NEJ.. lidi posílejte mu hlasy všeci teď měl namále.. udržte ho tam co nejdýl dyž už Ben vypadnul.:-( pošlete každý týden aspoň jeden hlas každý.. *14* *14* -
denisek
Denisek je proste bozííí a taky se tesim az bude zpovat cesky urco mu to pujde moooooc mu fandim *14* -
-
denisek
jako uplně super denísku si moc krasny kluk a moc bych te chtela poznat ae to se určitě nestane a štve mě to ale moc te miluju a si nej nej nej nej nejlepší spěvák pp *14* *3* *14* *16* *8* *16* *14* *14* *14*
-
-
jej
jej ludia normálne on postúpil..som totálne happy -
-
Re: jej
úžasny je :D -
-
Re: Re: jej
a bude spievat včielku Máju..jupí:D -
-
Re: Re: Re: jej
cože??máju? :D už se těšim,ae chci ho lsyšet jak bude zpívat česky *3* doufám že se mu to povede...a že lidi ho pošlou dál!! :) *14* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: jej
No, menší detail je, že Mája je i slovensky. Ale to je fuk.
Jinak Denis? Mazéééééééééééééééé éc!!! *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: jej
áno Máju..stasne sa tesim :D.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jej
jj..to já se těšim taky :D ho chci strašně mocs slyšet zpívat česky :)
-
-
-
-
-
-
moe ZlAtOOO!! :-*
chudááček Denisek..dneska nám málem vypadl..bylo to vážne ofous..sem tak šťastná *3* ae taky je mi líto že vypadl Ben..doufám že se Denisek bude přístí tejden snažit a zazpívá to dobře..ae nejvícs se těšim až ho uslyšim zpívat česky *1* to bude mazéééc..on je pro mě pstě nejlepší..MiLuJůůŮŮůůůů :-* *14* *3* -
15 nebo 16??
prosim vas je mu 16 nebo 15 let??! *7* nekde pisou ze 15 a nekde zas ze 16 ... takze v tom mam trochu zmatek *1* .Jinak Denis zpiva upe BESTOVNE!!!! *14* drzim palecky *14* *14* *3* -
-
Re: 15 nebo 16??
je mu 16. *1* -
Re: 15 nebo 16??
je mu 16..mě štve že všude píšou že je mu 15 :D ať si teda zjistí kolik mu je! :D sou to lamy *1* -
-
Re: Re: 15 nebo 16??
sak ja uz som to opravila tak dufm ze shvalili tu moju opravu :D a nie niekoho ineho :D
-
-
-
denisko
ja deniska žerem. -
heh
ha také dátum narodenie sa mi páči :D -
:D
a pre Brňáky mámsuper správu...finalisti superstar budú v brnenskej olympii..vo stredu o 18:00 :) -
je nejlepší! :-*
miisa02 má pravdu ..ty rockový písničky nejsou pro něj..mě se líbilo jak zpíval v semifinálových kolech..tam zpíval nádherně..tady mu nevyšla ta od Sinatri(bo jak se to píše :D ) a teď i tadyta,ptž neni rocker!! :)on je romantik..má nádhernej hlas,kterej můžu poslouchat pořád dokola a neomrzí mě..už se mocs těšim až vydá svoje CDéčko,který si koupim..a budu poslouchat pořád dokola..nesmí nám vypadnout..co bysme jinak bez něj dělali?vim že až soutěž zkončí,přestane se o něm mluvit..ae pro mě bude pořád Jednička..budu se snažit jezdit na jeho vystoupení...takže holky a kluci..posílejte SMSky ve tvaru STAR 7 na 906 06 13 ..Denisek nám nesmí vypadnout...jemu patří kousek mého srdce!!:-* *14* *14* *3*